CHP SÖKE GENÇLİK KOLLARINDAN ANLAMLI PAYLAŞIM

CHP SÖKE GENÇLİK KOLLARINDAN ANLAMLI PAYLAŞIM

Söke'de yaşanan ruhsat skandalının ardından, CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır’dan anlamlı bir paylaşım geldi. Çakır, “CHP kendi evlatlarıyla ilerlemek zorundadır” ifadelerini kullandı.

Söke’de son günlerde yaşanan ruhsat skandalıyla ilgili olarak bir çok kişi fikrini sosyal medyada dile getiriyor. 
CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ve CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan da konuyla ilgili düşüncelerini kamuoyuyla paylaşmıştı.
Yaşanan skandaldan sonra Söke hem sosyal medya Twitter’da hem de ulusal basında Türkiye’nin gündemine düşmüştü. Söke halkı yaşanan duruma sosyal medya üzerinden tepki göstermişti. 

ÇAKIR; “CHP KENDİ EVLATLARIYLA İLERLEMEK ZORUNDADIR”
Ruhsat skandalına bir tepki de CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır’dan geldi. 
Çakır paylaşımında; “Bir kez daha gösterdi ki; CHP kendi evlatları ile ilerlemek zorundadır. CHP kendi kültüründen yetiştirdiği Kişileri vizyona taşımalıdır.  Çünkü CHP demek devlet kurmak demektir. CHP demek özgürlük demek, Kuvayi Milliye demektir” sözleriyle tepkisini gösterdi.

363fc401-5b3f-49fc-8f3d-6187a8ef71cg.jpg

CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır yapmış olduğu paylaşımda, CHP’nin kendi içerisinden yetiştirilen liderlerle ve seçilmişlerle başarıya ulaşılabileceğinin altını çizdi ve herkesin gözden kaçırmış olduğu bir konuya dikkat çekmiş oldu. 

Bilindiği gibi; Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel daha önce Anavatan Partisi’nde üst düzey yöneticilik yapmıştı. CHP’ye transfer olduktan sonra da kısa sürede belediye başkanı adayı olmuştu ve belediye başkanı seçilmişti. 

Ruhsat skandalına karışan Ersin Solmaz ise; daha önce Söke AK Parti’de Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştu. 2019 seçimlerinden kısa süre önce CHP’ye üye olmuş ve Levent Tuncel’in kontenjanından belediye meclis üyesi seçilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.