CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ALİ KEMAL ÖZCAN OLDU

CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ALİ KEMAL ÖZCAN OLDU

KILIÇDAROĞLU’NU BU KONUDAKİ TALİMATI NET!

Gerçek Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanlığına Ali Kemal Özcan seçildi.
CHP Söke İlçe Yönetim Kurulunun kendi içinde yapmış olduğu seçimlerden başarı ile çıkan Özcan CHP’nin yeni İlçe Başkanı oldu.

BAŞKAN LEVENT TUNCEL'İN MÜDEHALESİ ELEŞTİRİLDİ
CHP yönetim kurulu içinde oluşacak seçime Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel müdahale edince yöneticilerin tepkisini çekti. Başkan Tuncel gün içinde bazı İlçe yönetim kurulu üyelerini Belediyede makamına üstü kapalı tehtitvari konuşması partililerce eleştirildi. 

CHP İL BAŞKANI ÇANKIR DA TEPKİLİ

Başkan Tuncel’in İlçe yönetimi üzerinde baskı uygulamasına CHP İl Başkanı Ali Çankır’ın da tepki gösterdiği öğrenildi.

PARTİLİLERE GÖRE; BAŞKAN TUNCEL’İN YAPTIĞI ETİK DEĞİL VE YÖNETİCİLER YANLIŞA SESSİZ KALMADI
Partililer; Belediye Başkanı Tuncel'in yapmış olduğu hareketin son derece yanlış olduğunu belirterek; "Neticede yönetimin tamamı seçimlerde kendisi için çalıştı ve bu arkadaşlarımızın da katkılarıyla belediye başkanı seçildi. Bu durumdaki bir kişinin taraf olması son derece yanlış. Bir de Belediye ile bağı bulunan kişileri çağırıp; ilçe başkanı konuşması yanlış. Başkanın yaklaşımı CHP etiğine ve kimliğine ters.

KILIÇDAROĞLU’NU BU KONUDAKİ TALİMATI NET!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce yapmış olduğu açıklamada Belediye başkanlarının, CHP örgütlerinin iç işlerine karışmasını istemediğini belirmişti. Kılıçdaroğlu’nun net açıklamasına rağmen yapmış olduğu hareketin CHP Genel Başkanına karşı bir hareket olduğunu dile getiren partililer, ilçe başkanı seçim sonucunun Başkan Tuncel’in ne kadar haksız olduğunu gösterdiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.