CHP Söke İlçe Başkanı Özcan, Antalya'da

CHP Söke İlçe Başkanı Özcan, Antalya'da

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında Antalya'da düzenlenen "Büyük Örgüt Buluşması" toplantısına katıldı.

Seçim hazırlıklarının masaya yatırıldığı Antalya’nın Belek ilçesindeki bir otelde bugün başlayan ve yarın da Kılıçdaroğlu’nun konuşması ile devam edecek toplantıya katılan CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, "Bu toplantı 2019 seçimlerinde "Martın Sonu Bahardır " diyerek yerel yönetimlerde kazandığımız iktidarı ülke  genelinde büyük bir iddiaya taşımak üzere çok önemli . Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve heyecanlıyım."Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında düzenlenen "Büyük Örgüt Buluşması"yla seçim hazırlıklarını masaya yatırıyor. Antalya’nın Belek ilçesindeki bir otelde bugün başlayan ve yarın da Kılıçdaroğlu'nun konuşması ile devam edecek buluşmaya Parti Meclisi üyeleri, il ve ilçe başkanları katılıyor. CHP yetkilileri, yaklaşık bin 300 parti üyesinin katılım gösterdiği buluşmanın CHP tarihinde ilk olduğuna dikkat çekiyor. Parti yetkilileri, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde  Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Seçim Yasası teklifiyle ittifakların durumu tartışmaya açılırken, örgüt buluşmasının daha önemli hale geldiğini ve seçim hazırlığına yön vereceğini vurguluyor.
CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'da bu önemli toplantıya katıldı.

BAŞKAN ÖZCAN:"İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ KİMSE TARAFINDAN ENGELLENEMEZ"

Geniş katılımlı gerçekleştirilen toplantı ile ilgili  görüşlerini aldığımız CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, çok önemli bir toplantı için bir araya geldiklerini belirterek, toplantının verimli geçtiğini ifade etti. Başkan Özcan, " Bu toplantı 2019 seçimlerinde "Martın Sonu Bahardır " diyerek yerel yönetimlerde kazandığımız iktidarı ülke  genelinde büyük bir iddiaya taşımak üzere çok önemli . Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi, İl ve İlçe başkanlarının katılımıyla iktidar yürüyüşünün yüksek sesle ifade edildiği bir toplantı. Çok ümitliyiz. Partimizin yaptığı çalışmaları ülkemize  anlatmak adına çok yol kat ettik. Bu toplantıyla son duruma ve stratejiye şekil verilecek. İktidar yürüyüşümüz kimse tarafından engellenemez." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.