CHP yönetiminden ziyaretler

CHP yönetiminden ziyaretler

CHP yönetiminden ziyaretler

Arif Akçay
Gercek Gazetesi
Yeni ilçe yönetimi Kaymakam Celil Ateşoğlu ile Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'ye nezaket ziyaretlerinde bulundu
Geçtiğimiz yıl 15 Aralık'ta yapılan ilçe kongresiyle tekrar göreve seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Söke ilçe Başkanı Erkan Polat ile ilçe yönetim kurulu üyeleri dün saat 10.30'da Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu'na saat 11.00'de ise Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'ye nezaket ziyaretlerinde bulundular.
CHP ilçe Başkanı Erkan Polat, kaymakam Ateşoğlu'na teşekkür ederek, "Sayın Kaymakamımız, CHP Söke ilçe örgütü olarak kongre sürecimizi tamamladık, ilk ziyaretimizi size yapıyoruz. Söke'de size mülki amir olarak devleti temsil eden kişi olarak ziyaret ederken Belediye Başkanımızı da yerelden seçilmiş kişi olarak ziyaret edeceğiz. Sizler kamu hizmeti yapıyorsunuz, bugüne kadar Söke'yi tanıdınız sorunlarını biliyorsunuz bugüne kadar yaptığınız çalışmalar için de ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.
Kaymakam Celil Ateşoğlu ise özetle, "Yapılan ilçe kongresiyle tekrar göreve gelmeniz hayırlı uğurlu olsun. Ülke genelinde CHP muhalefeti temsilen üstüne büyük işler düşüyor. Ayrıca yerelde Belediye Başkanımız da partinize mensup, sizlerin desteğiyle başarılı işlere imza atacağına inanıyorum.
Söke'ye geleli 3.5 yıl oluyor. Devleti temsilen üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Söke köklü bir ilçe, son yıllarda ekonomik anlamda yara aslada Söke'nin kabuğunu kırarak arzulanan yere sizlerin de çalışmalarıyla ulaşacağına inanıyorum, yeni çalışma döneminizde sizlere başarılar diliyorum" dedi.
CHP ekibi daha sonra Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'ye nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Özekmekçi, CHP heyetini ilgiyle karşıladı.
İlçe Başkanı Polat, "bildiğiniz gibi kongre sürecini tamamladık, yeni yönetim olarak aramızda görev bölümü de yaptık. Bugün yeni yönetim olarak önce mülki amirimiz Kaymakam sayın Celil Ateşoğlu'nu ziyaret ettik şimdide partimize mensup Belediye Başkanı olarak sizi ziyaret ediyoruz. Bizler başta Söke merkezve partili belde belediye başkanlarımızla gurur duyuyoruz. Tüm Belediye Başkanlarımız başarılı işler yapıyorlar. Parti olarak halkımıza ne söz verdiysek sizlerde başkan olarak yerine getiriyorsunuz. Bununlada onur duyuyoruz.
Seçiim öncesinde modern Pazar yeri dediniz,bedesten iş merkezi dediniz, hayal kahramanları parkı dediniz bu projeleri hayata geçirdiniz. Belediye hizmet binası ihalesi yapıldı, ardından modern düğün salonunu da yapacağınıza inanıyoruz. 40 yıldır gelen geçen tüm tüm belediye başkanlarının hayal ettiği ancak gerçekleştiremediği belediye hizmet binasının da bu yıl tamamlanacağına inanıyoruz. Bana zaman zaman soruluyor, belediye başkan adayınız kim olacak diye, bu kadar hizmet ve verilen sözlerin gerçekleşmiş olması nedeniyle sizinle Söke'yi partimize ait beldeleri tekrar kazanacağımıza diğer beldelere de CHP'li belediye başkanlarının seçilmesini sağlayarak seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum" dedi.
Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, CHP heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, "şahsınızda yeni yönetim kurulunu ve CHP'ye gönül verenleri ayrı ayrı kutluyorum. Kongreniz ve görevleriniz hayırlı olsun.
Biz buraya parti olarak bir programla geldik. Hedeflediğimiz işleri yapmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi seçim dönemi programımızda yer alan işlerin bir kısmı gerçekleşti, belediye hizmet binası yapımı ihalesi sonuçlanma aşamasında. Bu yıl düğün salonunu da yapmayı planlıyoruz. 2008'de iki ayrı projemiz daha var, birincisi Söke'nin kameralı sistemle kontrolü, ikincisi Söke'ye bir fakülte kazandırabilmek. Sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle bu işleri de başaracağımıza inanıyorum. İnşallah yaptığımız çalışmalar hiç birimizi utandırmaz, ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.