CHP'DE ÇİRKİN SİYASET

CHP'DE ÇİRKİN SİYASET

CHP Söke Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısından tarihi bir gaf

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

29 Mart 2015 Pazar günü yapılacak CHP Milletvekilliği ön seçimine günler kala heyecan dorukta. Milletvekili aday adayı taraftarları arasında yaşanan yarış zaman zaman hoş olmayan gelişmelere de neden oluyor. Bazı CHP üyelerinin destekledikleri aday adayını öne çıkarma girişimleri karalamaya kadar varıyor. Son yaşanan gelişme bunun göstergesi oldu. 

Sosyal medyada da gündem yaratan konu şöyle gelişti: Söke CHP Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısından tarihi bir gaf geldi. 

Parti içinde ve beldelerde yapmış olduğu konuşmalarda Baydar’ın Özekmekçi’ye olan yakınlığından bahsedip, Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli ile bazı ziyayetlerde bulunmasını eleştirdiği belirtilydi. "Yönetimden baydara oy yok. O Özekmekçi'nin adamı Akkentli ile geziyor" şeklinde konuşması gündeme bomba gibi düştü. 

18 adayın yarışacağı seçimlerde yapılan bu çıkış bir çok kişi tarafından tepki gördü ve sosyal medya üzerinden eleştirildi. CHP’li yöneticiye tepki yağdığı görüldü. 

CHP üyeleri izlenen yolun yakışıksız olduğunu belirtirlerken, "Bugün çok iyi bir çalışma ortamı yakalamış kurumları birbirine düşürmek isteyenler var. Bu kişiler maalesef bazı çevrelerin değirmenine su taşımıştır. Bu çirkin siyaset elbette ki CHP Söke İlçe Teşkilatını bağlamamktadır. Ancak bu konu tüm ilçe yöntemimizi bağladığını düşünmüyoruz. Bu konuda CHP Söke ilçe başkanımızın izleyeceği yol da merak konusudur." dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.