CHP’DE DELEGE  SEÇİMLERİ KISMEN TAMAM

CHP’DE DELEGE SEÇİMLERİ KISMEN TAMAM

CHP’DE DELEGE SEÇİMLERİ KISMEN TAMAM

Gerçek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü’nde delege seçimlerinin birinci kısmı tamamlandı. 
Cumartesi günü; Ağaçlı, Yamaç, Sazlı, Savuca, Yenidoğan, Akçakonak, Gölbent, Güllübahçe, Yuvaca, Atburgazı, Tuzburgazı, Doğanbey'de kongre ve önseçim delegeleri partiye kayıtlı olup, üyeliği Parti Genel Merkezi'nce onaylanan listede yer alan üyelerin katılımıyla İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz ve Yönetim Kurulu üyeleri; Eral Altın, Suat Durukan, Coşkun İltüzer denetiminde yapıldı. Pazar günü de Karaatlı, Çalışlı, Avcılar, Aslanyaylası, Bayırdamı, Sofular, Demirçay, Kaygıllı, Çavdar, Burunköy, Yeniköy, Bağarası, Akçakaya, Pamukçular, Kisir, Güneyyaka, Güzeltepe, Sayrakçı, Nalbantlar, Özbaşı, Çalıköy, Karacahayıt, Yeşilköy, Köprüalan, Karakaya, Avşar, Serçin ve Sarıkemer'de kendi mahalle kahvelerinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Yurdakoş Elgün, Habibe Avcı, serpil Can, Musa Akgöl, Hüseyin Kışğın, Esin Gözcü, Coşkun İltüzer, Erdal Altın, suat Durukan, Şule Akalın denetiminde yapıldı. Bu hafta sonu ise; Söke merkez mahallelerinin delegeleri CHP Söke İlçe Merkezi'nde yönetim kurulu üyelerimizin denetiminde yapılacak.
İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, iş mevsimi olmasına rağmen parti üyelerinin gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirtirken, Argavlı’da partiye kayıtlı üyemiz olmadığı için burada 2 delege seçilemedi, Nalbantlar Mahallemizde 2 kongre delegesi seçmemiz gerekirken 1 üyemiz olduğu için bir delege seçtik. Dış mahallelerin delege seçimlerini tamamladık.
Merkez mahallelerinin delegelerini de bu hafta sonu tamamlayacağız. Delege seçimleri bu akşam (pazartesi) Yenicami, Kemalpaşa, Salı akşamı ise; Atatürk ve Konak Mahallesi üyelerimizle parti merkezimizde üyelerimizi bilgilendirme toplantısı yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.