CHP'DE DELEGE SEÇİMLERİ VE KONGRE TAKVİMİ ERTELENDİ

CHP'DE DELEGE SEÇİMLERİ VE KONGRE TAKVİMİ ERTELENDİ

Gündüz; "30 Ağustos Zafer Bayramı ve 9 Eylül'e kadar olan kurtuluş günlerimiz halkımıza kutlu olsun" dedi.

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gündüz, cumartesi günü yapmayı planladıkları delege seçimlerinin ertelendiğini bildirdi.
İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, "Ülkemizin tekrar bir erken seçim sürecine sokulmuş olması nedeniyle, parti Genel Merkezi'miz Türkiye çapında ilçe ve il kongre sürecini 2 Kasım 2015 tarihine kadar dondurmuştur. CHP Söke İlçe Örgütü olarak, geçen hafta 40 mahallemizde yaptığımız delege seçimleri geçerliliğini korumakta olup, 29 Haziran Cumartesi günü yapmayı planladığımız Söke Merkez Mahalle delegelerinin seçimleri ertelenmiştir. 1 Kasım'da yapılacak Genel Seçimlerden sonra parti Genel Merkezi'mizin belirleyeceği takvime göre kongre takvimleri kaldığı yerden tekrar başlatılacaktır. Bu hafta yapılması plânlanan merkez mahallelerinin delege seçimleri genel seçimlerden sonraya ertelenmiştir" dedi.
Başkan Gündüz, içinde bulunduğumuz Ulusal Bağımsızlık Haftası için de değerlendirmelerde bulunurken, "Türkiye Cumhuriyeti'mizin kuruluşuna giden yolda büyük önem taşıyan Kurtuluş Savaşı'nın sonu sayılan 26 Ağustos'ta Afyon'da başlayan Büyük taarruz ve 30 Ağustos 1922'de Afyonda kazanılan Büyük Zafer'in önemi büyüktür. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 9 Eylül'e kadar olan kurtuluş günlerimiz halkımıza kutlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.