CHP’de Fatih Akkentli affedildi

CHP’de Fatih Akkentli affedildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi'nde (PM), daha önce partiden ihraç edilen Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Koordinatörü Fatih Akkentli’nin affedildiği öğrenildi.

Gerçek Gazetesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakın çalışma ekibinde yer alan ve 31 Mart seçimlerinde Söke Belediye Başkanlığı için ismi geçen Fatih Akkentli’nin affı son PM’de gerçekleşti.

Özlem Çerçioğlu’nun batı bölgesinde en güvendiği isimlerden olan Fatih Akkentli, 5 yıldır Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Koordinatörlüğünü yürütüyor. Başkan Çerçioğlu’nun güvendiği isimler arasında yer alan Akkentli’nin bugün yapılan parti meclisi toplantısında affedildiği öğrenildi. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’de yaşanan sıcak gelişmeyi doğrularken, seçim süresinde çalışmalarıyla partiye büyük katkı sağlayan ve Söke Belediyesi’ni CHP’li Levent Tuncel’in kazanmasında etkin rol oynadığı gerekçesiyle ilçe örgütü tarafından ‘Teşekkür Belgesi’ ile onurlandırılan Akkentli’nin uzun süredir polemik konusu olan siyasi kariyerine de yeniden bir sayfa açmasına neden oldu.

“PARTİMİN NEFERİYDİM, NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”


İhraç edilmesinden bu yana parti içinde ve dışında verilen her görevi layıkıyla yerine getirmek için çalıştığını ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni en önemli değer olarak gördüğünü söyleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Koordinatörü Fatih Akkentli; “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Parti Meclis üyelerimize, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanım sayın Özlem Çerçioğlu'na, İl Başkanımız Ali Çankır'a, Aydın Milletvekillerimize, Söke İlçe Örgütümüz, Aydın İl Örgütümüze ve emeği geçen bütün büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Ben hiçbir zaman partime zaten küsememiştim, her zaman olduğu gibi tüm gücümüzle mücadelemizi sürdürdük. Gerek yerel seçimlerde, gerekse genel seçimlerde gerek ilçe örgütümüz gerekse il örgütümüzün bizden istediği görevleri yerine getirmek için özveriyle çalıştık. Özlem başkanımızın bize olan güven ve inancını hiçbir zaman boşa çıkartmamak için çalıştık ve başardık. Teşkilatımızın önerisiyle bugün Parti Meclis üyelerimizin de oluruyla parti üyeliğimin devamının tekrar önü açıldı. Partimizin neferi olmaya devam edeceğim. Tekrar Özlem Başkanım başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.