CHP'de İlçe Başkanı Karataş yeniden aday

CHP'de İlçe Başkanı Karataş yeniden aday

CHP'de İlçe Başkanı Karataş yeniden aday

CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, 5 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan CHP Didim İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.
CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, parti binasında düzenlediği basın açıklamasında 5 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan CHP Didim İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurdu. Basın açıklamasına Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP’li Belediye Meclis üyeleri, İlçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.
Basın açıklamasında konuşan CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, delege seçimlerinin büyük bir demokrasi şöleni içerisinde 2100 üyenin katılımıyla yaptıklarını belirterek “Önümüzdeki hafta kongremiz var, ardından İl kongresi ve daha sonra büyük kurultayımız gerçekleştirilecek. Bizler 16 Mart 2014 tarihinden bu yana görev yapıyoruz. Yerel seçimlerde CHP’nin bayrağını Didim belediyesi burçlarından indirmedik. 2 genel seçim ve 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. Örgüt olarak bu seçimlerde üzerimize düşeni yaptık. Genel seçimlerde oyumuzu 20 bine ve üzerine çıkardık. 2 bin 600 olan üye sayımızı 4 bin 500’lere çıkardık. İlçe kongresinde arkadaşlarımla birlikte yeniden adayım. Birlik ve beraberli içerisinde güçlü bir şekilde kongremizi gerçekleştireceğimizi düşünüyorum ve 5 Aralık’taki kongrede yeniden İlçe başkanlığına adayım” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.