CHP'de kongre süreci başladı

CHP'de kongre süreci başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası ilçe örgütünde kongre takvimi belli oldu. İlçe kongresi öncesi yapılacak delege seçimleri 28 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

CHP Kuşadası İlçe Örgütü, delege seçimleri öncesi hazırlıklarını tamamlandı. Kongre süreci ile ilgili bilgi veren CHP Kuşadası ilçe Başkanı Soner Kaplan, ilçe yönetimi ve mahalle temsilcilerinden demokratik bir seçim için çaba harcamalarını istedi. Delege seçimleri ve ilçe kongresinin bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini temenni eden ilçe Başkanı Soner Kaplan, kongre takviminin partiye yaraşır bir şekilde tamamlanmasını temenni etti ve tüm CHP’lileri delege seçimi sürecinde oy kullanmaya davet etti.
CHP Kuşadası ilçe örgütünde kongre süreci 28 Ağustos’ta Ege Mahallesi’nde yapılacak delege seçimleriyle başlayacak. 29 Ağustos’ta Türkmen, 30 Ağustos’ta Hacıfeyzullah, 31 Ağustos’ta Kadınlar Denizi, 1 Eylül’de İkiçeşmelik ve Cumhuriyet, 2 Eylül’de Alacamescit, Bayraklıdede, Camiatik, Camikebir ve Dağ, 3 Eylül’de Yavansu, Karaova, Kadı Kalesi ve Değirmendere, 4 Eylül’de Kirazlı, Caferli, Yaylaköy, Yeniköy, Soğucak ve Çınar, 5 Eylül’de ise Davutlar ve Güzelçamlı mahalleleri seçimleri yapılacak.
Kuşadası’na bağlı 23 mahallenin tümünde de 10.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek delege seçimlerinin ardından ilçe yönetimi tarafından belirlenecek tarihte ise ilçe kongresi yapılacak ve yeni ilçe başkanı ile yeni ilçe yönetimi belirlenecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.