CHP’den gençlik harekatı

CHP’den gençlik harekatı

CHP’den gençlik harekatı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gençlik Kolları Genel Merkezi, 81 ilde başlattığı genç üye kampanyası için Söke"de stand kuruldu.
Kuşadası, Nazilli, Efeler ile Didim"de de sürdürülen ve 700 yeni genç üyenin kayıt olmasının beklendiği kampanya süresince, yaklaşık 10 gün Söke"de açık kalacak standdan 150 yeni üyenin kayıt olacağı öngörülüyor.
Söke Belediye Meydanı"nda kurulan standda, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erten, CHP Gençlik Kolları Başkanı Berkay Özdemir ve partili gençler yeni üyelik kaydı yapan gençlere destek verdiler.
“AMACIMIZ AKP FAŞİZMİNE
DUR DİYEBİLMEKTİR”
"Geleceğimizi birlikte kuralım" temasıyla sürdürülen ve kampanyanın pilot bölgesi olarak İzmir ve Aydın"ın seçildiğini belirten CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Sorumlusu Mehmet Ali Işık, “Bu kampanyadaki amacımız AKP diktatörlüğü ve faşizmine gençler olarak dur diyebilmektir. Bunun ilk ayağını İzmir"de Genel Başkan Yardımcımız Gürsel Tekin"in de katılımıyla Bayraklı"da gerçekleştirdik. Aydın"da da ilk olarak Söke"den başlatıyoruz. Şu anda AKP faşizmi ve diktatörlüğü Cumhurbaşkanlığı Seçimleri"nde kendi başkanlık sistemini yerine getirmek istiyor. Biz buna bu ülkenin hem bugünü hem de geleceği olarak karşı duyuyoruz. Gençlerimiz ile AKP faşizmine, diktatörlüğüne ve dayattıkları zorbalığa karşı birlik beraberlik içinde sonuna kadar yürüyebilmeyi arzuluyoruz” diye konuştu.
“TÜM SÖKELİ GENÇLERİ
BEKLİYORUZ”
Standın gençleri siyasete biraz daha katabilmek ve geleceğe sahip çıkabilmek amacıyla açıdığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Karakaya ise, “Siyasette gençlerimizin gelecekte olması ve onların da deneyimleri ile birlikte yürümemiz çok önemlidir. CHP"nin en çok eleştirildiği konular, belli süreçler içerisinde gençliğinin olmadığı yönündeydi. CHP mükemmel bir şekilde geliyor, gençliği de var. Gezi Olayları"nda gençliğin ne kadar duyarlı, bilinçli olduğunu ve geleceğe nasıl sahip çıktıklarını bir kez daha gördük. O nedenle Söke"deki gençlerimizi de siyasete davet ederek geleceğe sahip çıkmaları için üye kaydına başladık. Tüm gençlerimizi bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.