CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Çeltikçi Parkı’nda iftara katı

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Çeltikçi Parkı’nda iftara katı

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Çeltikçi Parkı’nda iftara katıldı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Gençlik Kolları il yöneticileri ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi"nin Söke Çeltikçi Parkı"nda kurduğu iftar sofrasını ziyaret etti.
CHP Genel Merkezi"nin genç üye kampanyası için pilot bölge olarak seçtiği İzmir ve Aydın"da bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Söke"de iftara katıldı.
Çeltikçi Parkı"ndaki vatandaşlara iftar yemeği dağıtımı esnasında AYBA personellerine yardımda bulunan CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Tunç Berkay Özdemir ve gençlik kolları üyeleri ile vatandaşların sıcak ilgiyle karşıladığı CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, 10 Ağustos"ta gerçekleşecek olan gündemdeki konu başlıklarına ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri"ne açıklamalarda bulundu.
Ziyarette Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız"a, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık, AYBA Batı Bölgesi Genel Koordinatörü Fatih Akkentli de eşlik etti. İftarını açan vatandaşlar ile toka ederek hallerini hatırlarını soran ve Ramazan Ayı"nın hayırlara vesile olmasını dileyen Yıldız, daha sonra kendisi de yemek yedikten sonra gündeme ve Cumhurbaşkanı Seçimleri ilişkin görüşlerini basın mensupları ile paylaştı.
"Çatı Aday" Ekmeleddin İhsanoğlu"na karşı parti içindeki türlü tepkilerin parti içi demokrasinin bir gereği olduğunu kaydeden Yıldız, “Türkiye bir dönüm noktasına sürükleniyor. Bu süreçte milletimizin eline taşın altına koyacağından şüphemiz yok.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.