CHPli Aytekin,"veda vakti gidiyorsunuz!"

CHPli Aytekin,"veda vakti gidiyorsunuz!"

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Volkan Aytekin ülke genelinde kötü giden ekonomiye yaptığı yazılı basın açıklamasında değindi. Aytekin," veda vakti gidiyorsunuz! " dedi.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Volkan Aytekin ülke genelinde kötü giden ekonomiye eleştirdi. Yapılan yazılı basın açıklamasında Aytekin şunları kaydetti:

Bir ülkede binlerce sorun yaşanıyorken, halk geçim sıkıntısından kırım kırım kırılıyor, intiharları nezle grip gibi karşılıyorsak bunca dert tasaya rağmen olmadık şeyler gündem olmaya başladıysa örneğin bir sanatçının okuduğu eser üzerinden yaygara koparılıyorsa ya da bir gazetecinin atasözü yüzünden içeri atılıyorsa bilin ki uçurumun kenarında değil bizzat uçurumdan aşağı düşmüşüz demektir. 

Söz gelimi elektrik faturası diye bir fatura var ama anladığım kadarıyla ülkede belli bir kesim bu faturanın varlığından habersiz. Bir önceki aya göre 2 kattan fazla gelen elektrik faturaları iktidar mensuplarına dokunmuyor olacak ki kafalarını kuma gömmüşler Sezen Aksu sayıklıyorlar. Sezen Aksu’yu linç edince memleket refaha ulaşacaksa ben Sayın Aksu’nun buna hayır diyeceğini zannetmiyorum. Ama elbette ki bu işin kuru gürültüsü. 

Vatandaşın acı feryadını, imdat çığlığını bastırmak için ellerine almışlar bir davul o oradan vuruyor bu buradan. Bu memleket, bu necip millet tarihte çok zulüm gördü, kıtlık gördü, savaş gördü, salgın gördü. Ne acılar ne yokluklar çekti. Ama tarihin hiçbir döneminde idareciler ülkeye ve millete karşı asla bu kadar kayıtsız, bu kadar pervasız, bu kadar vurdumduymaz bu kadar pişkin olmamışlardır. 

Pişkin diyorum çünkü hiç bir şey yokmuş, biz farklı bir ülke onlar farklı bir ülkede yaşıyormuşuz gibi bir yaklaşım içerisindeler. Bu hamaset siyasetiyle, propagandasıyla yürütemeyeceğinizi siz de anladınız artık. Milletin tenceresinden ses geliyor ve o ses diyor ki artık veda vakti gidiyorsunuz!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.