CHP’Lİ BÜLBÜL AKP’Lİ SAVAŞ’A SERT ÇIKTI

CHP’Lİ BÜLBÜL AKP’Lİ SAVAŞ’A SERT ÇIKTI

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, AKP’li Savaş’ın sözlerine yönelik “İktidarı eleştirmek millet iradesini yok saymak değil olsa olsa milletin iradesiyle güç zehirlenmesi yaşıyor” dedi.

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, AKP’li Savaş’ın sözlerine yönelik “İktidarı eleştirmek millet iradesini yok saymak değil olsa olsa milletin iradesiyle güç zehirlenmesi yaşayan, çaldıkları minareye seçim kılıfı uyduran iktidarın yarattığı tabloyu ortaya koymaktır.” dedi. 

CHP’li Bülbül yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“Milletin iradesini 19 yıldır yok sayan AKP iktidarı mensubu milletvekilinden demokrasi, cumhuriyet gibi kavramları duymak samimiyetten çok uzak. Sadece oy aldıkları yurttaşları ‘millet’ olarak tanımlamak, AKP’ye oy vermeyen ülkenin yarısına hakarettir. Bizler parti ayırmaksızın her türlü haksızlık, hukuksuzluk, antidemokratik uygulamaya karşı çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz. Bizler sandık demokrasisi savunurken İstanbul yerel seçimlerde milletin iradesini hiçe sayarak her türlü hukuksuzlukla seçimleri yenileten, mühürsüz pusulalarla seçim yaptıran, AKP’nin bile seçilmiş belediye başkanlarını hatta Ahmet Davutoğlu’nu başbakanlık görevden alan, ülkeyi her seçim döneminde ve sonrasında kaosa sürükleyen AKP’dir. Sayın Savaş, tek bir seçim gösteremez ki şaibe karışmamış olsun. İktidarı eleştirmek millet iradesini yok saymak değil olsa olsa milletin iradesiyle güç zehirlenmesi yaşayan, çaldıkları minareye seçim kılıfı uyduran iktidarın yarattığı tabloyu ortaya koymaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.