CHPLİ ÇAVUŞ, AK PARTİ AYDIN İL BAŞKANI ÖZMEN'İ ELEŞTİRDİ

CHPLİ ÇAVUŞ, AK PARTİ AYDIN İL BAŞKANI ÖZMEN'İ ELEŞTİRDİ

Germencik CHP ilçe başkanı Salih Çavuş yaptığı yazılı açıklamada AKP Aydın il başkanı Ömer Özmen'e yüklendi. Başka Çavuş: Şimdi çevre yolunu bile 11 yılda bitirebilen bir AKP’nin otoyolu kaç yılda bitirebileceğini tartışmayacağım." dedi

Germencik CHP ilçe başkanı Salih Çavuş yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

İktidar partisi AKP kan kaybettikçe, ülkemizi daha derin buhranlara sürükledikçe, yaşadığımız felaketle ilgili değilse bile, durumu kurtarabilir miyiz acaba kabilinden, zaman zaman cılız açıklamalar okuyoruz.

İşte dün de AKP Aydın il başkanı hükümet olarak yatırım yaptıklarını iddia etmiş. Mesela otoyolun başladığını söylemiş.

Şimdi çevre yolunu bile 11 yılda bitirebilen bir AKP’nin otoyolu kaç yılda bitirebileceğini tartışmayacağım.

AKP hükümetinin ya da buradaki temsilcileri il başkanlarının; 3 katına çıkan gübre fiyatlarıyla ilgili; yağa, tuza, gaza gelen fahiş zamlarla ilgili, asgari ücret zammının hatta bir aylık asgari ücretin bile yılın sonu gelmeden zamlara gittiği ile ilgili; milletin sırtına yıktıkları milyarlarca lira yalnızca faiz borcu ile ilgili, kuşa döndürdükleri paramızın değeriyle ilgili, konuşmaya cesaret etmelerini beklemiyorum.

Zaten hatalarını, beceriksizliklerini, basiretsizliklerini, kabul etmek dışında yapabilecekleri bir şey yok, onu yapacak erdem de bunlarda yok.

Ama madem oto yoldan ağzını açmış beyefendi, çok soruldu, çok dile getirildi. Tekrar soralım dile getirelim.

Ömer Bey, adınla müsemma isen, adını aldığın mübarek İslam halifesinden biraz okuyup feyz de aldı isin söyle:

Bu otoyol bittiğinde geçiş garantisi olacak mı? Kaç araç olacak? Dövizle mi olacak? Denizli’ye gitmek kaç Euro olacak? Euro ya da dolar olacaksa hani sizin meşhur lafınız var: dövizle mi maaş alıyor bu millet? Bu iş nasıl olacak? Geçilmese de ödeme olacak mı? Ne öngörüyorsunuz? Çık bari bunları açıkla. Mesela de ki; hayır kardeşim nereden çıkarıyorsunuz bunları. Ya da itirafsa itiraf, bir kere olsun dürüst olmazsa dürüstlük, vatandaşın hakkına hukukuna girmeyin artık, yazıktır, günahtır, ayıptır.

Ömer Bey;

Bakın artık takke düştü kel göründü, ne iki direk arasında tel, ne de üzerinde cambaz var, zamanınız da miadınız da doldu. Şu son aylarınızda ya dürüstlüğü, beceremeyecekseniz de susmayı tercih edin, sizin için en hayırlısı bu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.