CHPLİ ÇAVUŞ, MUSTAFA SAVAŞ'I ELEŞTİRDİ

CHPLİ ÇAVUŞ, MUSTAFA SAVAŞ'I ELEŞTİRDİ

CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ı eleştirdi.

CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ı eleştirdiği basın açıklamasında şunları kaydetti:

AKP’nin artık alıştığımız rezillikleri, başarısızlıkları, vatandaşa çektirdikleri çileler, kendilerine dahi yetmiyor.

Yeni yeni icat edilmiş, daha doğrusu ülkemizin de vatandaşımızın da tanımadığı şeyleri ülkemizle, halkımızla tanıştırmaya başladılar.

Mesela dövize üst üste kırdırmayı başardıkları rekordan sonra, artık benzin istasyonlarında, gelecek akaryakıt zamlarından korktuğu için bidonlarla akaryakıt istifleyen yurttaşlarımızı görür oldular.

 

Enflasyon uçmuş gidiyorken, hiçbir şekilde kıpırdamayan piyasalarla, yeni durmuş ticarete rağmen, alamayanlara rağmen uçan fiyatlarla, kendileri korkularından adını koyamasalar da stagflasyon belası sarmaya başladı ülkemizi.

Tabi bu durumu gene de pek bilen eski bankacı Aydın AKP vekili Savaş’a sormak lazım. Stagflasyon diyor uzmanlar sen ne dersin Savaş Efendi? Hem fiyatlar artıyor, hem de millet almıyor, piyasalar öylece duruyor, vatandaş Ahmet abim, Ayşe teyzem pazarın bakkalın yolunu unuttu. Bak az alıyor demiyorum yolunu unuttu diyorum. Kara kış kapıda, kömüre, gaza gelen zamlarla artık millet geçtim kömürü, odun sobası kurup dağdan taştan çalı çırpı toplamanın derdine düşmüş. Ne hale getirdiniz şu canım ülkemi be, ne günahı vardı benim gariban vatandaşımın.

Domatesin bile fiyatı 10 lirayı geçmiş.

Düşün diyoruz size milletin yakasından anlamıyor musunuz? Biz sizin ne ülkemize, ne şehrimize yapamadığınız vaatlerinizi yatırımlarınızı geçtik, sadece düşün yakamızdan.

Düşün de bitsin şu musibetler, uğursuzluklar artık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.