CHPLİ ÇAVUŞ, "MUSTAFA SAVAŞ'IN AYLARDIR AĞZINI BIÇAK AÇMIYOR"

CHPLİ ÇAVUŞ, "MUSTAFA SAVAŞ'IN AYLARDIR AĞZINI BIÇAK AÇMIYOR"

CHP Germencik ilçe Başkanı Salih Çavuş yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında Başkan Çavuş AKP Milletvekili Mustafa Savaş'ın aylardır ağzını bıçak açmıyor" dedi.

CHP Germencik ilçe Başkanı Salih Çavuş yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

Aylardır tek bir kere olsun ülkemizin iflas etmiş ekonomisi dışında bir gündemi olsun, bununla ilgi konuşalım derdindeyiz. Ama beceriksiz AKP tek bir gün bile bunu bize yaşatmadı.

Bakın dolar 9,20 lira oldu. Nerden nereye. Bu kadarına da beceriksizlik deyip geçebiliriz miyiz? İnanın bende bilmiyorum artık.

Paramızın sadece son 7 ayda yaşadığı değer kaybı %25’i bulmuş. Yani cebimizdeki bin liranın 250 lirası 7 ayda uçtu gitti değerli hemşehrilerim. Hani “paramızda gözün mü var?” diye bir tabir vardır ya, evet AKP’nin cebimizdeki her kalan kuruşta gözü var, öyle anlaşılıyor.

Merkez bankasına durmadan birilerini atayıp, bir gecede görevden almayla düzelmiyor bu işler. Ya da bizim ekonomiden çok anlayan AKP vekili mi denese şansını birde? Ne dersin Mustafa Savaş günlerdir ağzını bıçak açmıyor, bir de şu birikimini merkez bankasında sen denesen de endamını mı görse Aydın?

2002 yılında; eğer vatandaş yandım Allah diyorsa, hükümettir sorumlusu diyenlere sesleniyorum; millet acımızdan ölüyoruz diyor kim bunun sorumlusu kim?

Bugün bu ülkede aile başına döviz borcumuz tam 93 bin liraya ulaştı. 7 ayda 19 bin lira arttı. Siz bu milletin nesini test ediyorsunuz artık; sabırsa bitti, takatse tükendi. Millet dualarla ayakta duruyor. Başkanlık gelince döviz, faiz düşecekti öyle atıp savuruyordunuz; rekor üzerine rekor kırıyor.

Milet elbisesini yamayıp, ayakkabısını yamatıp giyiyor artık.

Resmen dünya savaş döneminin yokluğunu getirip ülkeye soktunuz. Yazıklar olsun size. Çekin gidin bu ülkenin yakasından. Bırakında bir an evvel rezilliğinizi düzeltelim, kolları sıvayalım işimize bakalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.