CHP'li Çolak AKP'li Menderes'e cevap verdi, "Nerede halk siyaseti var karşısında AKP var onun yöneticileri var"

CHP'li Çolak AKP'li Menderes'e cevap verdi, "Nerede halk siyaseti var karşısında AKP var onun yöneticileri var"

CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Çolak yazılı bir basın açıklaması yaparak AKP Söke Kadın Kolları Başkanı Sibel Menderes'e cevap verdi.

Yazılı bir basın açıklaması yapan CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Çolak; "Nerede halk siyaseti var karşısında Akp var onun yöneticileri var" diyerek AKP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Menderes'e cevap verdi.

Çolak açıklamasında; "Ak Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes yine bilmediği konular hakkında açıklama yapmış. Belediyecilik CHP’lilerin işidir. Bizler halk belediyeciliği yapıyoruz. Halkımız ne derse onu yerine getiriyoruz. Her gün sahadayız pazardayız sokaktayız halkın isteklerini biliyoruz. Halk her şeyi biliyor görüyor. Ancak sizi sahada göremiyor bizlerde göremiyoruz. Bakın biz sayın genel başkanımızın 17 maddelik çözüm önerisini esnaflarımıza dağıtıyoruz esnaflarımız kan ağlıyor çiftçimiz kan ağlıyor" dedi.

CHP Söke İlçe Kadın Kollar Başkanı Çolak basın açıklamasına devamında şunları kaydetti:

Söke Belediye Meclisinde halkımızın talep ettiği bir konunun görüşülmesi esnasında meclisi terk etmelerine kılıf aramasını hayretler içinde karşılıyorum. Halk talep etmiş Meclis üyelerimiz komisyonda görüşmüş konu meclise gelmiş ancak Cumhur İttifakı üyeleri orada çark edip meclisi terk ediyor. Nerede halk siyaseti var karşısında Akp var onun yöneticileri var Cumhur ittifakı var.

CHP’de siyaset yapanlar bir ideolojiye inanan insanlardır ülkenin kurucu unsuru olan zihniyetin temsilcileridir. Sibel hanım bizi kendi ile karıştırmasın. CHP de siyaset onun bildiği yönetemler ile işlemiyor. Kendisi sürekli eline tutuşturulan açıklamaları okuduğu için bizleri de öyle sanmış.
Açıklamalarımız için kendi hür irademiz aklımız fikrimiz siyasi öngörümüz vardır.
Söke Belediye Başkanımızın meclisimizin sonuna kadar yanındayız. Söke halkının hakettiğini arzu ettiği hizmetleri yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.