CHP'Lİ İNCİ, AKP'Lİ ÖZMEN'İ SORU YAĞMURUNA TUTTU

CHP'Lİ İNCİ, AKP'Lİ ÖZMEN'İ SORU YAĞMURUNA TUTTU

İnci: Aydın halkı, Özmen ve partisine gerekli dersi verecektir

Gerçek Gazetesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci yaptığı açıklama ile AKP İl Başkanı Ömer Özmen’e sert çıktı. AKP İl Başkanı’nın genel seçim ile yerel seçimi birbirine karıştırdığını ifade eden Bayram İnci, “Kasım’da genel seçim var. Ömer Özmen’in aklı hala kaybettikleri yerel seçimde kalmış. Bir daha hatırlatalım Sayın  Özlem Çerçioğlu genel seçimde aday değildir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun  6 yıllık belediye başkanlığında ilimize kazandırdıkları ortadadır. Bunun sonucu da, yerelde halkımızın yüzde 44 oy oranına vuran ve her geçen gün artan halk desteğidir.” dedi.
Başkan İnci, Aydın Büyükşehir’in kanunlar çerçevesinde yönetilerek sosyal belediyeciliğin yerine getirdiğini ifade ettikten sonra, AKP İl Başkanı Ömer Özmen’e şu soruları sordu, "2002’de iktidara geldiğinizde çiftçinin kullandığı mazot ne kadardı şimdi ne kadar oldu? Vatandaşın kullandığı elektriğin fiyatı iktidara geldiğinizde  ne kadardı şimdi ne kadar? İl Özel İdaresinin malları Ankara’’ya dağıtılırken siz nerdeydiniz? AKP’li Bakanların yolsuzluğu ile ilgili Ömer Özmen ne düşünmektedir? 2002’de sıfır şehit ve terör olayıyla aldığınız ülke şimdi ne durumda? Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, sizin yaratığınız yoksul kesime sosyal belediyeciliğin gereği olarak yardım etmektedir. Bu yardımları küçümsemek yerine AKP ve yöneticileri vatandaşın yoksulluğuna, sorunlarına çözüm üretselerdi. Yandaşlarını düşündükle kadar fakir fukarayı, garip gurabayı düşünselerdi. 13 yılda analar ağlamasın masalıyla vatandaşı uyutanlar yarattıkları yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla vatandaşın anasını ağlatmışlarıdır. 
Hiç ihtiyaç ve gereği yokken saray yaptıracak kadar ve 7 Haziran seçimlerinde umduklarını bulamamanın sonucu 1 Kasım seçimlerinde yine ülkenin kaynaklarını ve parasını harcamakta tereddüt etmeyen AKP iktidarı memuruna, emeklisine, işçisine cüzi bir miktar zammı hazineyi etkileyeceği gerekçesi ile çok görmektedir. Genel seçimlerde partimize yüzde 40.6 destek veren Aydın halkı 1 Kasım erken seçimlerinde de Ömer Özmen ve partisine gerekli dersi
verecektir.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum