CHP’li kadınların son durağı merkez oldu

CHP’li kadınların son durağı merkez oldu

CHP’li kadınların son durağı merkez oldu


█GerçekGazetesi
CHP Aydın İl Kadın Kolları"nın 7 ayda 17 ilçe isimli çalışması Aydın il merkezinde son buldu.
CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz ve CHP Kadın Kolları İl Başkanı Saadet Kavasgil"in öncülük ettiği kadınlar esnaf ziyaretinde bulundu. CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz ve CHP Kadın Koları Başkanı Saadet Kavasgil, Bulvar üzerindeki esnaflara Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun selamını getirdiklerini belirtti
CHP İl Kadın Kolları"nın 7 ayda 16 ilçe gezdiğini belirten CHP Kadın Koları İl Başkanı Saadet Kavasgil, seçim çalışmalarının ilk etabına son verdiklerini söyledi. Kavasgil, “İkinci etabımız, adaylarımız belli olduktan sonra başlayacak. İkinci etapta çalışmalar adaylarımızın tanıtımı ve projelerin tanıtımına yönelik olacak. İlk etaptaki halk ziyaretlerimizde,halkımızın ve bulundukları ilçelerin sorunlarını dinledik. Bu sorunları aday olacak arkadaşlarımıza ileteceğiz. Sorunlara yönelik projeler üretmelerini isteyeceğiz. İkinci etapta da bu sorunların çözümü konusunda adaylarımızın projeleri ile ilçelerde çalışma yapacağız”dedi.
CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz ise yaptığı konuşmada CHP"nin kadınlara önem verdiğini belirterek, “30 bin haneye gireceğiz. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız demiştik. Bir okul şarkısı vardı "Orada bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür. Gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür." Biz bu şarkıya şiddetle karşı çıktık. Bizim öyle bir köyümüz yok. Biz her eve gireceğiz. Bizim giremediğimiz yerlere kadınlar girecek” diye konuştu. CHP"nin yerel seçimlerdeki çalışma performansı ve başarının en önemli anahtarı Kadın Kolları olduğunu ifade eden Kalınomuz, “Bizim gidemediğimiz yerlere gidiyorlar ve bizden daha fazla efor sarf ediyorlar. Bu da kadının siyasetteki önemini ortaya koyuyor. İyi ki varlar. Her biri bu parti için büyük kazançlar. Allah Sadık Atay"a da böyle Kadın Kolları nasip etsin” ifadelerini kullandı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.