CHP'Lİ KILINÇ: BU SEÇİM KADIN CİNAYETLERİNE GÖZ YUMANLAR İLE "İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR" DİYENLER ARASINDA OLACAK

CHP'Lİ KILINÇ: BU SEÇİM KADIN CİNAYETLERİNE GÖZ YUMANLAR İLE "İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR" DİYENLER ARASINDA OLACAK

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Elif Selay Kılınç, açıklamada bulundu.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Elif Selay Kılınç, açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2'nci turu, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Kritik seçim, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerçekleştirilecek.

Seçime 5 gün kala Türkiye siyasetinde heyecan her geçen gün artarken bir açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Elif Selay Kılınç'tan geldi. Açıklamasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi önde tamamlayacağını ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olacağını vurgulayan Kılınç, "28 Mayıs’ta halkımız sandığa gidecek. İlk turda saray iktidarına dersini veren, bu ülkede sözün kime ait olduğunu gösteren yüce milletimiz pazar günü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapacak ve Çankaya Köşkü’ne gönderecek. Hizbullahçılara, yandaşlara, Saray yalakalarına, halkın sorunlarını görmezden gelenlere, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını satanlara, milyonlarca sığınmacıyı ülkemize dolduranlara, hemşehrilerimiz açken kendileri semirenlere ölçüsünü veren halkımız, 28 Mayıs’ta özlediğimiz günlere kavuşmak için doğru tercihi yapacak" dedi.

"ATAMIZIN EMANETİNİ SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ"

28 Mayıs'ta AKP iktidarının sona ereceğini söyleyen Kılınç, açıklamasına şu ifadeler ile devam etti:

"Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına sayılı günler kala kritik bir seçim sürecinden geçiyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kahramanca mücadelesi sonucu inşa edilen, biz gençlere emanet edilen Cumhuriyetimizin değerlerini ayakta tutmak için mücadele etmeye, emanete en iyi şekilde sahip çıkmaya devam ediyoruz.

Bu seçim gizli kapılar arkasında Cumhuriyetin değerlerini çetelere peşkeş çekenler ile Atamızın emanetine sahip çıkanlar arasında olacak. Bu seçim çocukları çürük raporu alanlar ile vatanı uğruna şehit olan Mehmetçiklerin anneleri, babaları arasında olacak. Bu seçim küçük çocukların tecavüze uğradığı yandaş kurumu savunanlar ile evlatları önünde kendilerini siper edenler arasında olacak. Bu seçim kadın cinayetlerine göz yumanlar ile “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” diyenler arasında olacak. Bu seçim çocukların yatağa aç girmesine göz yumanlar ile Cumhuriyetin her bir evladına eşit koşullar sağlanacağının sözünü verenler arasında olacak. Bu seçim terör örgütlerinin Meclis’e girmesine göz yumanlar ile “Önce bayrak ve vatan!” diyenler arasında olacak. Bu seçim ülkemizin her bir kadınına, gencine, çocuğuna, emeklisine, işçisine, esnafına, çiftçisine daha yaşanılabilir bir Türkiye inşa etmek isteyenler ile paralarını ayakkabı kutusunda saklayanlar arasında olacak.

Halkımız 28 Mayıs’ta doğru tercihi yapacak; bundan adımız gibi eminiz. Aydınlık günler çok yakın; montajcıların, kumpasçıların 21 yıllık kirli saltanatı son bulacak; kazanan halkımız olacak. Çok az kaldı; geliyor gelmekte olan!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.