CHPLİ MERSİN, AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZMEN'İ ELEŞTİRDİ

CHPLİ MERSİN, AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZMEN'İ ELEŞTİRDİ

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı açıklamada AK Parti Aydın İl başkanı Ömer Özmen'i eleştirdi.

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in  AK Parti Aydın İl başkanı Ömer Özmen'i eleştirdiği yazılı açıklamada şunlara değindi:

Bugün AKP İl Başkanı Ömer Özmen’in “güler misiniz, ağlar mısınız bunların haline” türünden bir açıklamasına değineceğim.

Yıllardan bu yana tapusu Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait Aydın otoyol kavşağındaki Menderes Müzesi, bakımsızlıktan çürümüş, Karayollarının mülkiyetinde olmasına rağmen neden başkası bakmıyormuş. Lafa bakın, itirafa gelin.

Bir insan iktidarının ve yönetim şeklinin beceriksizlikle harman olduğunu ancak bu şekilde, bu kadar güzel itiraf edebilirdi herhalde.

AKP iktidarı olarak kendi yönettiğiniz kurumunuzun mülkiyetinize bile sahip çıkamıyorsunuz ama siz bu memleketi yöneteceksiniz öyle mi? Evet Ömer Özmen haklısın, iş yapamıyorsunuz, Adnan Menderes’in müzesine bile sahip çıkamıyorsunuz, on binlerce işçisi, çalışanı olan Karayollarına kendi tapulu malının viraneye dönmüş halinin hesabını bile soramıyorsunuz.

Ben sana söyleyeyim, daha birkaç yıl önce Aydın Büyükşehir Belediyemiz oranın temizliğini de kapısının bakımını da yapmış. Hatta daha fazla virane olmasın diye daha dün de kapısının bakımını yapmış.

Ama kardeşim sizinkisi nasıl bir beceriksizlik, bütün bu beceriksizliğe ve sorumluluğunuza rağmen nasıl bir zeytinyağı olup suyun üstüne çıkma çabası pes!

Oldu olacak 8 aydır yenilemeye uğraşıp bitiremediğiniz otoban gişelerini de CHP’li belediyeler yapıversin.

Otoyolları kullanırken, Karayolları olarak çatır çatır milletin parasını almayı biliyorsunuz ama değil mi? Parayı alırken ağladığınız yok.

Ağlama ağlama Özmen, bir de CHP’li belediyeleri suçlama.

Bak kapısını dün Aydın Büyükşehir Belediyesi yaptırıvermiş, Karayollarına söyle tapulu mülküne sahip çıksın, gerisini de siz yapın. Hoş birincisine bile bakamazken 2.sini yaptınız onu ne hale getireceksiniz kim bilir ama merak etmeyin CHP iktidarında ona da biz bakarız, sahipsiz komayız.

Çok şey istemedim bak sadece son bir kez olsun işinizi yapın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.