CHPLİ MERSİN, MUSTAFA SAVAŞ'I ELEŞTİRDİ

CHPLİ MERSİN, MUSTAFA SAVAŞ'I ELEŞTİRDİ

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı açıklamada AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ı eleştirdi.

CHP Efeler ilç başkanı Mersin'in AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ı eleştirdiği yazılı basın açıklaması şöyle:

AKP Aydın vekili bay Savaş, Didim’de konuşmuş. Tabi daha önce de söyledik, vatandaşın önünde mi konuşmuş? Milletin gözünün içine baka baka mı haykırmış? Hayır! Tabi ki hayır! Yine il ilçe yöneticileriyle, körler ve sağırlar oynamaya devam etmişler.

Artık sahaya çıkacakmış beyler. Evet, sahada olmadıklarını, insan içine çıkamadıklarını biz hep söylüyorduk kabul etmiyorlardı, sonunda kendi ağzıyla itiraf edivermiş. Daha neler itiraf ettireceğiz biz sana, sen bekle hele!

Muhalefet ordan burdan medet umuyor diyor. Ben sana bir şey söyleyeyim mi Mustafa Savaş? Muhalefet sadece ve sadece millete çektirdiğiniz eziyete “artık dur” diyor. Muhalefet 18’den dolar sattırıp zengin edilenlerin listesini millete açıklamanızı, hesap vermenizi bekliyor.

Açıkla Savaş açıkla 12-13’den dolar alıp, 18’den satanlar kimler? Bu 18’den satanların kaç tanesi sonar 12-13’den geri dolar topladı? Bunların hesabı eninde sonunda sorulacak, bu listeler er ya da geç, millet ittifakı yönetime geldikten sonra takır takır açıklanacak biliyorsun değil mi?

Sayın Savaş, biz sizin bir daha milletin içine karışamayacağınızı da, sorulacak en basit soruya da cevap veremeyeceğinizi biliyoruz. Aslında siz de iyi biliyorsunuz ama, hani bizim buralarda “acın gabadayısı” derlarya, sende acın gabadayısı gibi “avuçlarını yalayacaklar” demişsin. Madem öyle, getirin sandığı meydan yiğit görsün, kim avucunu yalayacak hep birlikte şahadet edelim.

Konuştuğunun onda biri kadar cesaretin varsa, haydi Savaş, hodri meydan!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.