CHP’li Özcan: Mustafa Savaş köprülü kavşaklara Karayolları’nın izin vermediğini ikrar ediyor

CHP’li Özcan: Mustafa Savaş köprülü kavşaklara Karayolları’nın izin vermediğini ikrar ediyor

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın açıklamalarına yanıt verdi. CHP’li Özcan, “Köprülü kavşaklara Karayolları’nın izin vermemiş olduğunu güzelce ikrar ediyor. ” dedi.

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın açıklamalarına yanıt verdi.  İşte o yazılı açıklama:

Siyaseten söylüyorum ama ecel yaklaştıkça hakkın vaki olacağını hissettikçe gördükçe, bizim Mustafa Savaş her gördüğüne salavat getiriyor, günah çıkarıyor. Başka diyecek neyi var ki.. 2 dönemdir kaybettiği seçimler de cabası tabii.

Şimdi kalkmış köprülü kavşaklara Karayolları’nın izin vermemiş olduğunu güzelce ikrar ediyor. Ama diyor… Biliyorsunuz dilimizde “ama”dan sonrası lafı güzaftır, bahanedir, boştur.

Sazlı’daki trafiği görüyorsun da Karayolları’nın yıllardır niye harekete geçiremiyorsun beyefendi. Gene boş laf, gene laf salatası.

Ha gelelim baraja, bin kere söyledik on bin kere anlattık bu barajın parasını Aydın halkı ödüyor, bizim paralarımızla ödeniyor, maliyeti güncellene güncellene ödeniyor. Hala daha aynı masalı anlatıyorsun. Almayın diyoruz, merkezi bütçenin bir hayrı dokunsun Aydınımıza diyoruz, ya tıss diyorsun ya da fıss. Aydın bunun için şimdiye kadar 82 milyon lira ödedi, daha ne yapsın Aydınlı? DSİ ancak taşeronluğunu, yükleniciliğini yapıyor bu işin.

Ha şimdi ne olacak söyleyeyim sen de öğren Sayın Savaş;

Sen de adın gibi biliyorsun artık, gidicisininiz, yolcusunuz.

İnşallah millet ittifakıyla bu ülkenin dümeni ehil ellere geçtiğinde bu baraj için de Aydın halkı, tek bir delikli kuruş ödemeyecek, devlet bedelini üstlenecek bunun sizin dile getirmeye bile cesaret edemediğinizi biz yapacağız, biz hayata geçireceğiz. Bu konu da kapanacak Aydınımız yerel de olduğu gibi hükümetten de hizmet yağmuruyla tanışacak, hizmete alışacak!

Sizin memleketi getirdiğiniz hal ortada, şu koca ülkede her iki kişiden biri borçlu, her aile borçlu, ne hale getirdiniz memleketi Savaş, 34 milyon kişinin üzerinde 875 milyar lira kredi var.

Aydınımızda bile 594 bin 352 kişinin 12 milyar 54 milyon lira borcu var. Her 2 kişiden biri, her ailemiz borçlu.

Lafı gevelemeyi bırak ex bankacı Savaş, bildiğini iddia ettiğin yerden soruyorum, topla cesaretini buna bir şeyler söyle bekliyorum hararetle.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.