CHPLİ ÖZCAN'DA İL KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRÜNE TEPKİ GÖSTERDİ

CHPLİ ÖZCAN'DA İL KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRÜNE TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yazılı bir basın açıklamasıyla Aydın İl Kültür Turizm Müdürü Umut Tuncer’e tepki gösterdi. Özcan yazılı açıklamasında Tuncer'i sert bir dille eleştirdi

Aydın İl Kültür Turizm Müdürü Umut Tuncer’e  bir tepki de CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan'dan geldi. Başkan Özcan yazılı basın açıklamasında tepkisini şöyle dile getirdi.

Dünden bu yana bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar maşallah bir halı saha takımı olmaya doğru koşacak neredeyse.
Kültür turizm il müdürü bile baksanıza memurluğu unutmuş boyundan büyük işlere, haddini de bilgisini de aşan cümlelere imza atmaya uğraşıyor.
Bak kardeşim çevreye dair iki cümle mi kurmak istiyorsun İkizdere’deki doğa katliamıyla ilgili son 16 yılda 196 kat arttırdığınız plastik atık ithalatıyla ilgili, siyanürle katledilen doğayla ilgili, hatta gel bak Aydın’da havamızı, suyumuzu, toprağımızı kirleten jeotermallerle ilgili konuş.
Bu arada senin müdürlüğünün performansını ne yapacağız? Ona ne diyeceğiz? Ben sana söyleyeyim senin karnen öyle tek ayaküstünde bekleme cezasıyla bile affedilemez.
Turizmciler battı iflas etti, senin esameni gören, adını duyan olmadı. Turizm sektöründe çalışan on binler işsiz kaldı tıss sesinden başka sesin çıkmadı aslan. Aferin alacaksan, böyle teneke tıngırtısı cümlelerle değil sorumluluğunla, görevinle ilgili icraatlarınla, işinle ilgili al.
Yada çık gel siyaset yapalım. Hadi çık hadi ! 
Bak AKP’li abilerinin ilk sandıkta sonu geliyor, hazır sana bu hükümet görev, maaş vermişken maaşının hakkını ver!..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.