CHP'li Tezcan Sökelilerle buluştu

CHP'li Tezcan Sökelilerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve 25. Dönem Aydın Milletvekili Adayı Bülent Tezcan’dan Söke’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Söke Belediyesi’ni kalabalık bir grupla ziyaret eden Bülent Tezcan, Söke Belediye başkanı Süleyman Toyran ile bir süre sohbet etti. Tezcan’a ziyaret turunda başta CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz olmak üzere partililer eşlik etti.
Özellikle CHP’nin parti programının açıklanmasından sonra Türkiye genelinde CHP’ye olan teveccühün arttığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP’nin adım adım iktidara yürüdüğünü söyledi. Hiçbir polemiğe girmeden, tartışmalardan uzak 7 Haziran genel seçimlerine odaklandıklarını belirten Bülent Tezcan; “CHP yaşanacak bir Türkiye için kolları sıvadı. Mevcut hükümet, iktidarını kaybetme korkusu içindedir. Söylemleri bunu ifade ediyor. 7 Haziran genel seçimlerinde CHP zaferi yaşayacak, bu ülke her yönüyle feraha kavuşacaktır” dedi.
Herkes tarafından takdirle karşılanan parti programını açıkladıklarını belirten Bülent Tezcan; “CHP her yönüyle iktidara, bu ülkeyi yönetmeye hazırdır. Kendinizi iktidara hazırlayın” dedi.
Bülent Tezcan, Söke programı kapsamında daha sonra Söke Ziraat Odası, SÖGİAD, Söke Ticaret Odası, Söke Esnaf Odalarını ziyaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.