CHP'li üyeler Toyran'ı yalnız bıraktı

CHP'li üyeler Toyran'ı yalnız bıraktı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 1/5000 Ölçekli Söke Nazım İmar Plânına Söke Belediyesi'nin yaptığı itiraz, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından red edildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bugün yapılan toplantısında Söke Belediyesi'nin itirazı karara bağlandı ve Başkan Özlem Çerçioğlu'nun da teklifin kabul edilemez olduğunu belirtmesiyle Büyükşehir Meclisinde itiraz kabul görmedi. 

İtiraza göre; Aydın, İstasyon, Albayrak, Dere, At Pazarı, Koçlar, gibi caddelerin genişletilmesi hesaplanıyordu. Bu şekilde vatandaşların mağduriyeti gündeme gelecekti. Başkan Çerçioğlu, "Ben olduğum sürece kimse Söke halkının evini, barkını, dükkanını yıkamaz" diyerek dilekçeyi oylamaya soktu. 

Oylamada Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran teklifin kabulu yönünde oy kullanmasına rağmen, CHP'nin Sökeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Toyran ile birlikte haraket etmedikleri görüldü. CHP'li Meclis Üyeleri Levent Tuna, Afet Er ve İsmail Yerli'nin Başkan Toyran ile aynı görüşte oy kullanmamaları dikkat çekti.

Aydın ve Albayrak caddeleri başta olmak üzere Söke'yi olumsuz yönde etkileyecek talebin Başkan Çerçioğlu tarafından red edilmesiyle bu caddelerin sakinleri rahat bir nefes almış oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.