CHP'li vekillerden Didim'e teşekkür ziyareti...

CHP'li vekillerden Didim'e teşekkür ziyareti...

7 Haziran’da gerçekleşen Genel seçim sonuçlarına göre CHP’den, Aydın Milletvekili seçilen Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Mehmet Fatih Atay ve CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Didim’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 CHP’li vekiller ilk olarak Didim Belediyesini ardından da CHP Didim İlçe Örgütünü ziyaret etti. Ziyarete Metin Lütfi Baydar’ın katılmaması dikkati çekti.
7 Haziran’da gerçekleşen Genel seçim sonuçlarına göre CHP’den, Aydın Milletvekili seçilen Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Mehmet Fatih Atay ve CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Didim’e teşekkür ziyaretinde bulundu. İlk olarak Didim Belediyesini ziyaret eden CHP’li vekilleri CHP’li Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş ile CHP’li Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.
Samimi ortamda geçen ziyarette CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi Didim’de genel seçimlerde 20 bin oy alındığını belirterek katkı suna herkese teşekkür etti. CHP Aydın Milletvekilleri de CHP İlçe Örgütüne, Didim Belediye Başkanı Atabay’a, partililere ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Ardından İlçe Örgütü ziyaret edildi. CHP’li Vekilleri CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve ilçe yöneticileri karşıladı. CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş ise konuşmasında “Biliyorsunuz biz CHP olarak Aydın’da ön seçim yaptık. Bu seçim startını 28 Şubatta Didim’de verildi; 7 Haziran’ın son ziyareti de Didim’de sona erdi. Bizlere bu başarıyı sağlamanızda verdiğiniz katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Ülke genelinde CHP’lilerin üzerine düşen görevini yaptığını belirterek “Önemli olan amaç uğruna koşturmaktır. Tüm yurtta CHP’liler buna yaptığına inanıyorum İlçemizde bu başarı bariz şekilde ortada; Tüm İl genelinde yapılan çalışmanın neticesinde %40’ların üzerinde oy alındı. Bu sonuçların hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ise 7 Haziran seçimlerinde Aydın’da başarıya ulaştık. %40’ın üzerinde oy aldık ve 3 olan vekil sayımızı 4’e çıkardık. Bunu hep birlikte yaptık. Temennimiz bundan sonra daha da pekiştirmek ve bu başarıyı daha da arttırmak istiyoruz. Artık Türkiye’de iktidar olmak istiyoruz. Yapacağız demek yerine yaptık demek istiyoruz.” dedi.
CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay ise konuşmasında “Büyük başarı yakaladık. Gökmen’e sordum 4. Sıradaydım çıkma konusunda 20 bin oy alabilir miyiz dedi o da bana Fatih abi merak etme 20 bin oy alırız dedi ve aldı. Bu noktada tüm partililerimize ve yönetici kadrolarımızda yer alan herkese teşekkür ediyorum. Bu seçimin galibi sevgidir diye düşünüyorum. Seçilmeyecek yerde olan, listeye giremeyen arkadaşlarda çalıştılar. Bu arkadaşlar birilerinin elinde bu ülkeyi kurtarma konusunda inançlarını ortaya koydu. Yüzümüz ak şekilde ilk kez lokomotif olarak seçim stratejine moralli girdik.” dedi.
CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız “Seçim komitesi oluşturduk Didim’de, bu komitede yer alan kadınlara gençlik kollarına ve İlçe yönetimine teşekkür ediyorum. Biz 17 ilçede aktif çalışıyorduk. Her zaman örgütümün emrindeyim.” dedi.
CHP Genel başkan yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise CHP’nin büyük bir aile olduğunu belirterek “ Bizim büyük bir aile olduğumuzu gösterdiğiniz için teşekkürler. Didim örgütü tüm örgüt kadroları ile seferber oldu. Yüzümüzü güldüren başımızı dik tutan büyük sonucu aldınız, emeğinize sağlık. Aydın’dan meşale yaktık, Türkiye’yi aydınlatacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe belediye başkanlarımızla sandıktan ışığı müjdesi çıktı. Yenilmez sanılanların yenileceği ortaya çıktı. Yıkılmayacağını sananların yıkıldığını gördük. Zorbaların iktidarın nihayet devam edemez onu gördük. Artık iş yapma zamanı; 4 vekil arkadaşımız sizle bütünleşmiş. Tüm arkadaşlarımız karış karış Aydın’ı dolaşıp bu sonucu ortaya çıkardı. Geleceğin Türkiye’sini kurmakta herkesi yer var yeter ki güçlü iktidar kuralım. Artık vaat etmek değil hükümet etmek istiyoruz. Artık söylemek yerine yaparak göstermek istiyoruz. Bir kere o fırsatı versinler hep beraber göreceğiz Bunun için rahat olun. Birileri bir şeyler söylüyor ne olacak diye; ya başkaları iktidar olacak ya da biz olacağız. Birileri iktidar olmak için kulislerde görüşüyordu. Türkiye’de biz CHP’yi iktidar Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmaya hazırız. Bu konuda hangi seçeneklerde ne olacağı konusunda hazırlıklı; biz Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamayız ve sorunları çözebilecek hükümeti kurmayı yaratmaya hazırız. Söylentilere kulak asmayın. Sizler CHP Genel başkanına güvenin. Yakın, orta ve uzun vadede iktidar seçeneği bizim çözümümüzde, Türkiye CHP iktidara ile buluşacaktır.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.