CHP’lilerden Başkan Vekili Kutlay’a ziyaret

CHP’lilerden Başkan Vekili Kutlay’a ziyaret

CHP’lilerden Başkan Vekili Kutlay’a ziyaret


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ve CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı Murat Alagöz ile Necaettin Tufan, Söke Belediye Başkan Vekili Haluk Kutlay"ı ziyaret etti.
Ziyarette Söke ve mahallelerinde saptadıkları, kendilerine vatandaşlar tarafından iletilen türlü sorunları paylaşan Başkan Akkaya ve parti yöneticileri, Başkan Vekili Kutlay ile sohbet ettiler.
Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ile Ahmet Karakaş"ın da hazır bulunduğu ve Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Ankara ziyareti nedeniyle şehir dışında bulunan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ın talimatıyla süren çalışmalardan vatandaşların duyduğu memnuniyet de konuşulurken çözümü aciliyet gerektiren bazı sorunlar iletildi.
Büyükşehir yapılanmasından sonra 4 ay gibi kısa sürede Söke Belediyesi"nin hizmeti tüm mahallelere eşit oranda yaymak için canla başla çalıştığını belirten Söke Belediye Başkan Vekili Kutlay, “Bu noktada Başkan Toyran ve bizler elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gözümüzden kaçanların da bize iletilmesi ile anında devreye giriyoruz. İlerleyen zamanda radikal kararla alınması noktasında da çalışmalarımız hızlanacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.