ÇİÇEĞİNİ ALMADILAR DİYE KIZDI

ÇİÇEĞİNİ ALMADILAR DİYE KIZDI

KADINLAR GÜNÜNDE KADINLARDAN BEKLENMEDİK TEPKİ

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran ile emekçi kadınlar karşı karşıya geldi. Başkan Toyran tarafından yıkılan Söke Çayı üzerindeki Koyuncuoğlu Çarşısı esnaflarının yer aldığı Latmos Çarşı'da soğuk rüzgarlar esti.
 
KADINLAR GÜNÜNDE KADINLARDAN BEKLENMEDİK TEPKİ
İşletmeci ve çalışan kadınlar; tekrar belediye başkan aday gösterilmediği için küsen ve CHP'den istifa ederek; Demokrat Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Toyran'a hiç beklemediği bir tepki gösterdiler.
İşletmeci ve çalışan emekçi kadınların gününü kutlamak için Söke Belediyesi'nin mülkü olan Latmos
 
ÇİÇEĞİNİ ALMADILAR DİYE KIZDI
Çarşı'ya gelen Toyran, belediyenin kiracısı olan kadınlardan gördüğü tepkiyle neye uğradığını şaşırdı.
Başkanı olduğu Söke Belediyesi'nin kiracısı konumundaki işletmeci kadınlara çiçek taktim etmek isteyen Toyran'ın çiçekleri alınmadığı gibi; toka yapmak istediği eli de havada kaldı.
 
ELEŞTİRİYE TAHAMMÜL EDEMEDİ
Olay şöyle gelişti; "Latmos Çarşı'ya giden ve çiçek dağıtmaya çalışan Toyran, Atölye No 35 ünvanlı işletmeye geldi. Atölye sahibi Betül Hanım, annesi Nihal Hanım ve Latmos Çarşı esnaflarından arkadaşları Metin Bey masada otururken; Toyran geldi ve kadınlar günü nedeniyle çiçek taktim etmek istedi. Taktim ettiği çiçek alınmayınca morali bozulan Toyran; 'problem mi var?' dedi. 'Problem var tabii ki de!' şeklinde karşılık bulunca ortam iyice gerildi. Toyran'a soğuk davaranan işletmeci ve orada bulunan kadınlarla sözlü münakaşa yaşandı. CHP'ye küserek; DP'den aday olan ve bir bölen durumuna düşen Toyran, kendisine tepki gösterilmesi üzerine verdiği cevap da yakışıksız bulundu.
Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci dile getiren ve Toyran'ı eleştiren işletmeci ve çalışan emekçi kadınlara 'sizleri memnun etmek için ne yapacağız? Cebinize para mı koyacağız?' şeklinde yaklaşım ayıplandı.
Başkan Toyran'ın takındığı bu yakışıksız tavır üzerine tepki gösteren kadınlar; 'Sizden para isteyen mi oldu? Saygısızlık yapıyorsunuz!' dediler.
53794482_1888276921301804_6779973865238953984_n-001.jpg54517570_1268441733309893_7784598734754545664_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.