Çiftçi hayatını kaybetti

Çiftçi hayatını kaybetti

Aydın’da özel bir yem firmasında dağıtıcılık yapan ve yem dağıtımı sırasında hareket eden kamyonu ile duvar arasında sıkışarak yaralanan İbrahim Çiftçi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Aynı zamanda Köşk Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyesi olan çiftçinin ölümü sevenlerini üzdü. Bilindiği gibi olay Aydın Efeler İlçesi Kumkahveleri Mevkii’nde meydana gelmişti. Özel bir yem firmasında bayilik ve dağıtım yapan İbrahim Çiftçi, yem dağıtmak için geldiği Kumkahveleri Mahallesi’nde park halinde bıraktığı kamyondan yem indirdiği sırada kamyonetin freninin boşalması sonucu kamyon yürümeye başlamış İbrahim Çiftçi duvar ile kamyon arasında sıkışarak ağır yaralanmıştı. 5 gündür Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören İbrahim Çiftçi hayatını kaybetti. Köşk Ovaköy’de kılınan cenaze namazının ardından İbrahim Çiftçi son yolculuğuna uğurlandı.
“3 GÜNDE 3 KİŞİ İŞ KAZASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ”
Köşk ilçesinde son üç günde 3 kişi iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Bilindiği gibi Ramazan Baş ile Özer Özdemir domates kamyonunun kasa kapağının açılması sonucu seyir halindeki kamyondan yola düşerek kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmişti. İbrahim Çiftçi de yem indirdiği kamyonun hareket etmesi ile duvar ile kamyon arasında sıkışması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.