Çim sahaya kavuştular

Çim sahaya kavuştular

Çim sahaya kavuştular


Ger­çek Ga­ze­te­si
Na­zil­li Esat Er­gü­ler Spor Te­sis­le­ri­ne ait olan top­rak sa­ha sen­te­tik çim sa­ha ya­pı­la­rak ama­tör ta­kım­la­rın hiz­me­ti­ne açıl­dı.
Esat Er­gü­ler Spor Te­sis­le­ri"­nin bir bö­lü­mü olan yan top­rak sa­ha Na­zil­li Be­le­di­ye­si Fen İş­le­ri Ekip­le­rin­ce Sen­te­tik Çim Sa­ha ola­rak pro­je­len­di­ri­ldi. Söz ko­nu­su sa­ha bi­ti­ri­le­rek fut­bol se­zo­nu­na ye­tiş­ti­rildi. Sa­ha­da oy­na­na­cak maç­la­rın halk ta­ra­fın­da sey­re­dil­me­si ama­cı ile yi­ne pro­je­si Fen İş­le­ri Mü­dür­lü­ğü tek­nik ele­man­la­rın­ca tan­zim edi­lenk tri­bü­nün ya­pı­mı­ da ta­mam­la­nıp, hal­kın kul­la­nı­mı­na açıl­dı.
Sa­ha­nın ve sen­te­tik çi­min in­ce­le­me­le­rin­de bu­lu­nan Na­zil­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ha­luk Alı­cık, "Na­zil­li Be­le­di­ye­si ola­rak da­ha ön­ce de be­lirt­ti­ği­miz gi­bi spor­cu­la­rı­mı­za ve ta­kım­la­rı­mı­za eli­miz­den ge­len yar­dı­mı yap­mak is­ti­yo­ruz. Esat Er­gü­ler Te­sis­le­ri­"ne ait, es­ki­den top­rak sa­ha olan bu ala­nı sen­te­tik çim ya­pa­rak fut­bol­cu kar­deş­le­ri­mi­zin sa­kat­lan­ma­sı­nı bir neb­ze ol­sa ön­le­mek istedik. Ay­rı­ca ma­çı iz­le­yen se­yir­ci­le­rin­ de ra­hat­ olmaları is­te­dik. Na­zil­li'mi­ze bir sa­ha da­ha ka­vuş­tur­duk" de­di.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.