Cinemarin Sinemaları Kuşadası Kipa’da açılıyor

Cinemarin Sinemaları Kuşadası Kipa’da açılıyor

Cinemarin Sinemaları Kuşadası Kipa’da açılıyor

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Kipa Alışveriş Merkezi’nde Cinemarin Sinemaları’nın bir halkası daha bugün saat 11.00’de hizmete giriyor.
İlk olarak Bodrum’da doğan ve merkezleşen Cinemarin Sinemaları’nın yaratıcısı olan ve asıl mesleğinin Uçak Yüksek Mühendisliği olduğunu öğrendiğimiz Cenk Sezgin, bu sektörde önemli bir yere sahip.
Cinemarin Sinemaları Türkiye’de Bodrum (merkez), Muğla, İstanbul, Edirne, Balıkesir, Kuşadası olmak üzere altı farklı bölgede, toplam 40 sinema salonu, 4000 koltuk kapasiteli, 100’ün üzerinde çalışanı ile hizmet veriyor.
Bu sektörün ilk beşi arasında gösterilen Cinemarin Sinemaları sahibi Cenk Sezgin, “14 yıllık deneyimimiz ve tamamen Türk sermayesiyle kurulan şirketimiz Ege’den doğmuştur. Söke-Kuşadası ve çevre halkımıza 1. vizyon filmleriyle kaliteli hizmet anlayışı getirmeyi hedefliyoruz. Kipa içinde açılan Cinemarin sinemaları 6 salon olarak hazırlanmış ve ilk etapta 4 salonla hizmete girecektir. Bilet satışlarımız gişelerin haricinde telefonlada yapılabilmektedir” dedi.
Cinemarin Sinemaları’nda gösterilen filmler hakkında bilgi edinmek isteyen sinemaseverlerin www.cinemarine.com.tr adresinden de takip edilebileceği belirtilirken, bilet satış fiyatlarının 6-8 YTL. olacağı öğrenildi.
Sinemaseverler Cinemarin Sinemaları’na 622 34 34 no.lu telefondan ulaşabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.