ÇİRKİN KUMPAS GİRİŞİMİ MİDE BULANDIRDI

ÇİRKİN KUMPAS GİRİŞİMİ MİDE BULANDIRDI

ÇERÇİOĞLU VE İMAMOĞLU’NA İFTİRA TUTMADI

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davası kapsamında tutuklu yargılanan Erkan Karaaslan üzerinden yürütülen çirkin kumpas sonunda deşifre oldu.
Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmada hakim karşısına çıkan Karaaslan’ın açıklamaları salonda bulunanların yanısıra özelikle de mahkeme heyeti üzerinde soğuk duş etkisi yarattı. 

KUMPAS ÇARKINI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ 
Karaaslan’ın; “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na iftira atmam istendi” şeklindeki sözleri gizli kapılar ardından yürütülen çirkin kumpas çarkını gözler önüne serdi. 

KUMPASÇILARIN OYUNUNU BOZDU
Karaaslan’ın “Çerçioğlu ve İmamoğlu’na iftira atmam karşılığında, yargılandığım tüm davalardan beraat ettirileceğim güvencesi verildi. Aksi taktirde, yargılandığım tüm davalardan ceza alacağım yönünde şahsıma ve aileme yönelik tehditler aldım” şeklindeki beklenmedik itirafı kumpasçıların oyununu bozdu. 

AYDINLI GAZETECİ ARACILIĞIYLA TEHDİT VE BASKI DA İŞE YARAMADI
Aydın’da gazetecilik yapan Serhan Seyhan isimli şahıs tarafından Ankara’da tutuklu bulunduğu halde ziyaret edildiğini ve telkin şeklinde tehditte bulunulduğunu ve de baskı uyguladığını açıklayan  Karaaslan; “Bu kişi avukat değil! Kendisiyle akrabalık bağım olmamasına hatta benimle görüşme hakkı da bulunmamasına rağmen görüştürüldüm” sözleriyle de tehdit ve baskılara boyun eğmediğini gösterdi. 

5d13f4ac-e7a0-4248-b734-ab04a51a6f87.jpg

BİR TAKIM BAKANLARIN DA KUMPASA ÇANAK TUTTUĞUNU AÇIKLADI 
Karaaslan’ın ifadesindeki en önemli detay ise; şimdilik isimlerini vermek istemediği bir takım Bakanların ve Yetkililerin de kumpas çarkında yer aldığını belirtmesi oldu.  
Karaaslan’ın duruşma salonunda hakime verdiği ifadesiyle kumpas çarkının ne derece etkili ve güçlü bir yapıya sahip olduğu anlaşılırken; “Bana ve aileme yönelik baskılar yapıldı. Bu baskılara direndiğim için de hâlâ tutukluluk halim sürüyor” sözleri de kendisine uygulanan eziyeti ortaya çıkardı. 

TAHLİYE OLDUKTAN İKİ GÜN SONRA YİNE TUTUKLANMA KARARI ÇIKMIŞTI
Tarsus T Tipi Cezaevi’nde 14 ay süren tutukluluk hali 29 Eylül 2017 tarihinde son bulan Erkan Karaaslan hakkında tahliye olduktan iki gün sonra yine tutuklanaması yönünde karar çıkartılmıştı. 
Psikolojik baskılar sonucunda itirafçı olması için uğraşılan Karaaslan’ın ifadesinden de anlaşıldığı gibi; psikolojik baskılar dün olduğu gibi bugün de artarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.