Çocuk oyunları Aydın

Çocuk oyunları Aydın

Çocuk oyunları Aydın Bölge Müsabakaları başladı

█ Gerçek Gazetesi
Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen "Türkiye Mendil Kapmaca ve Seksek Şampiyonası" Aydın bölge müsabakaları başladı.
Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Mendil Kapmaca ve Seksek Şampiyonası Aydın Bölge Müsabakaları, Aydı Lisesi Spor Salonu"nda yapılan açılış maçıyla başladı. Bölge Müsabakalarının açılışına Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Şube Müdür Yardımcısı Özcan Yorulmaz, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Muzaffer Sönmez, Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli, sporcular ve velileri katıldı.
Türkiye Mendil Kapmaca ve Seksek Şampiyonası Aydın Bölge Müsabakaları, Aydın Merkez 7, Nazilli ve Söke"den 3"er ve Germencik"ten 2 olmak üzere 4 grup halinde toplam 15 takımın katılımıyla gerçekleşecek. Dr. Fevzi Mürüvet Uğuroğlu İlkokulu ile Yunus Emre İlkokulu"nun karşı karşıya geldiği açılış maçı sonrası günün ikinci maçınca Aydın Ticaret Odası İlkokulu ile Ahmet Şerife Şanlı İlkokulu takımları karşı karşıya gelecek. Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Şube Müdürlüğü de, öğrencilerin kaylaşması adına müsabakalara destek veriyor.
Türkiye Mendil Kapmaca ve Seksek Şampiyonası Aydın Bölge Müsabakaları programı hakkında bilgi veren Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Muzaffer Sönmez, “Türkiye Mendil Kapmaca ve Seksek Şampiyonası Aydın Bölge Müsabakaları, Aydın Merkez 7, Nazilli ve Söke"den 3"er ve Germencik"ten 2 olmak üzere 4 grup halinde toplam 15 takımın katılımıyla gerçekleşecek. Takımlar 13"er sporcudan oluşuyor. Grup birincileri 7 Nisan"da Aydın birinciliği için mücadele etmeye başlayacak. Aydın"ı İzmir"de yapılacak Bölge Şampiyonası"nda temsil edecek takım 21 Nisan"da Aydın Lisesi Spor Salonu"nda oynanacak final maçıyla belli olacak. Hedefimiz bölgede de başarılı olarak Haziran ayında yapılacak Türkiye Şampiyonluğu müsabakalarına katılabilmek” dedi.
Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Şube Müdür Yardımcısı Özcan Yorulmaz da, öğrencilerin kaynaşması adına müsabakaları önemsediklerini belirterek, “Aydın Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak müsabakalara katılan bazı takımlarımıza ihtiyaçları konusunda destek veriyoruz. Öğrencilerimizi araçlarımızla evlerinden alıp sanla getiriyor ve maçların ardından yine evlerine bırakıyoruz. Çocuklarımızın internet bağımlığı ve kötü alışkanlıklardan korumak ve de geleneksel oyunlarla kaylaşmalarına katkı yapacak bu tür etkinlikleri önemsiyor ve gerekli desteği veriyoruz” diye konuştu.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.