Çocuklar artık yataklarından çıkmaya korkmayacak

Çocuklar artık yataklarından çıkmaya korkmayacak

Bir çok çocuk ve aile için adeta kabus olan gece ve gündüz alt ıslatma şikayetlerinin incelenmesi artık Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde eksiksiz olarak yapılabilecek ve bu çocukların tedavisi daha sağlıklı bir şekilde düzenlenecek.

Ürodinami hakkında bilgiler veren Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hastane yöneticisi Op. Dr. Feyza Türkmen İlkkahraman,’’Üriner sistemde basınç akım ve kuvvetlerin değerlendirilerek idrar kesesinde, idrarın depolanması ve boşaltılması sırasındaki bozuklukları değerlendiren bir yöntem olan Ürodinami çocuklarda Gece gündüz idrar kaçırma, tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu, Vezikoüreteral Reflü (Böbreğe İdrar Kaçışı), doğumsal omurilik kapanma bozuklukları olan hastalarımıza günübirlik olarak hastanemizde uygulanmaktadır’’ dedi.
Başvuruların Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Çocuk Cerrahisi Polikliniğine yapıldığını belirten Op. Dr. Feyza Türkmen İlkkahraman, “Ürodinamik değerlendirmeler hastanemizde hekim önerisi ve kontrolünde, haftanın iki günü Salı-Perşembe günleri yapılabilmektedir" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.