Çok amaçlı salona yıkım kararı

Çok amaçlı salona yıkım kararı

D‹D‹M BELED‹YES‹, YASAYA UYGUN OLARAK ‹NfiAAT ED‹LMEYEN ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU HAKINDA YIKIM KARARI ALDI* BELED‹YE BAfiKANI MÜM‹N KAMACI: - "SALONUN ‹LÇEYE KAZANDIRILMASI ‹Ç‹N ÇOK ÇABA HARCADIK, BU KES‹N KARAR SONUCUNDA ‹SE ÇOK ÜZÜLDÜK"

Gerçek Gazetesi
Didim Belediyesi, Didim Gazi ‹lköğretim Okulu bahçesine hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan çok amaçlı spor salonu hakkında yıkım kararı aldı. Mehmet Fahri Çıraoğlu hayırsever tarafından yaptırılan spor salonu hakkında alınan kararı doğrulayan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, kararın inşaat sırasında çekme mesafesi ile ilgili yasanın ihlal edilmiş olması nedeniyle alındığını belirtti.
Bilindiği gibi, 170 bin YTL'ye mal olan çok amaçlı spor salonunun inşaatı devam ederken, bir çok mahalle dilekçe ile belediye yetkililerine başvuruda bulunarak inşaat hakkındaki şikayetlerini iletmişti.‹nşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından salon, ilçede bir çok etkinliğe ev sahipliği yapmıştı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mümin Kamacı, böylesine bir salonun ilçeye kazandırılması için büyük çabalar harcadıklarını söyledi. Kararın kesinleşmesinin en çok kendisini üzdüğünü dile getiren Kamacı, salonun yıkılmasından sonra oluşacak alanın Mahir Özgür Damar ‹lköğretim Okulu'nun kapasitesinin artırılması için kullanılacağını sözlerine ekledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.