ÇOK AYIP ETTİLER

ÇOK AYIP ETTİLER

Süleyman Toyran başkanlığındaki Söke Belediyesi yönetimi büyük bir ayıba imza attı.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili adayları Süleyman Bülbül ve Mustafa İberya Arıkan’ın katılımıyla Söke Çarşamba Pazar Yerinde gerçekleştirilen ziyaret pazarcı esnafından ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Pazarcı esnafı ve vatandaşların alkışlarıyla karşılaşan CHP heyeti, samimi yaklaşımlar nedeniyle memnun oldu. Ancak ilerleyen saatlerde yapılan bir paylaşım herkesi üzdü. Söke Belediyesi’nin resmî sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda çok büyük bir ayıba imza atıldı. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın ismi paylaşımda kullanılmazken; Başkan Özlem Çerçioğlu’nun ve CHP Milletvekili Adayı Süleyman Bülbül’ün isminin yanlış yazıldığı görüldü.

Sabotaj olarak değerlendirilen paylaşımda Çerçioğlu ve Bülbül’ün soy isimleri “Çerioğlu” ve “Bülbülül” şeklinde hatalı yazıldı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş’ın isimlerinde ise hata yapılmadı. CHP Aydın İl Başkanlığı seçiminde Ali Çankır’a karşı tavrı olduğu bilinen Toyran’ın paylaşılan fotoğrafta görülmesine rağmen görmezden gelindiği iddia edildi.

 

Partililer yaklaşıma tepki gösterirlerken; “Bu nasıl bir yaklaşımdır? Bu zihniyetle mi 5 milletvekili çıkacak. CHP İl başkanının adını dahi yazmıyorlar. Seçim dönemindeyiz ve bu hareketler vatandaşların dikkatinden kaçmıyor. Söke’ye gelen misafirin soy ismini yanlış yazıyorlar. Söke Belediyesi adını taşıyan sosyal medya hesabından yıllardır paylaşım yapılıyor ama bu güne kadar toplasanız 5 hatalı paylaşım yapılmazken sadece bir haber de hem de affedilmez hataların aynı anda yapılmış olması kabul edilir değil. Bunun adına resmen sabotaj denilir. Herkes aklını başına almalıdır. Küçük hesaplar partiyi büyütmez küçültür” diye tepki gösterdiler.

 

photo-2018-05-30-19-28-52.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.