“ÇOK KOMİKSİN METİN YAVUZ”

“ÇOK KOMİKSİN METİN YAVUZ”

Aydın Büyükşehir Belediyesi İkizdere barajından sonra önemli bir yatırıma daha imza atıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Meclisi ASKİ Genel Kurulu kararı ile Kuşadası – Söke – Davutlar – Güzelçamlı yerleşim yerlerinin içme ve kullanma suyu ihtiyacını giderecek olan Sarıçay Barajının yapımını da üstlendi. İhalesi DSİ tarafından bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek barajın 650 milyon TL’yi aşan maliyetinin tamamı Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Ancak AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, yaptığı açıklamalarda sanki barajı kendi hükümetleri yapacakmış imajı yaratmak istercesine Sarıçay Barajı ihalesine çıkılacağı yönündeki yorumları haber bültenlerine yansıması ile birlikte adeta eleştiri bombardımanına tutuldu. Yavuz’a bir tepkide CHP Aydın İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Evren’den geldi.Evren, sosyal medya hesabından Yavuz’a “Çok komiksin Sayın Yavuz” yorumu yaptı.

Sarıçay Barajı ile ilgili geri sayım başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun göreve geldiği andan itibaren üzerinde en çok durduğu ve hassasiyetle yaklaştığı içme suyu konusunda önemli çalışmalar yapıldı. Yüz binlerce metre hat çalışması, onlarca içme suyu kuyusu açarak su sorunu yaşanmaması için önemli bir yatırım dizisi gerçekleştirildi. İkizdere Barajı’nın ardından il tarihinde hayata geçecek ve tüm maliyeti büyükşehir belediyesi tarafından karşılanacak olan Sarıçay Barajı projesi Aydınlılar arasında büyük bir memnuniyetle karşılanırken, Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz’un açıklamaları ise aksine tepki çekiyor. Yavuz’un Sarıçay Barajı ilahesine çıkılacağı yönündeki açıklamalarına hem CHP hem de İyi Parti kanadından eleştiriler geldi. 
İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Sarıçay Barajı ilahesine çıkılacağı yönündeki açıklamalarını eleştirerek Yavuz’un siyaset bilmezliğini bir kez daha gösterdiğini ileri sürdü.  
Bir tepkide CHP Aydın İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Evren’den geldi.Evren, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açılamada Ak Parti AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a “Çok Komiksin Sayın Yavuz” sözleri ile seslendi.
Evren’in açıklaması aynen şöyle;
“ÇOK KOMİKSİN SAYIN YAVUZ 
Sarıçay Barajı kararı Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinden geçti.Parasını Ödeyen Aydın BŞB. DSİ sadece işin müteahhitlik kısmında var.Metin Yavuz kalkıyor biz yapacağız diyor gerçekten çok komik oluyorsunuz Sayın Yavuz”

6ab7bc99-77fd-400f-8c5b-9ef489a754a0-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.