Çöp evin tahliyesine devam edildi

Çöp evin tahliyesine devam edildi

Çöp evin tahliyesine devam edildi

Aydın’da vatandaşların kötü kokudan dolayı şikayetçi olması nedeniyle tahliyesi edilmeye başlanan evde, boşaltma çalışmalarına devam edildi.
Efeler ilçesi, Orta Mahalle 209 Sokak numara 88 adresinde hasta oğlu Emrah O. ile birlikte yaşayan Nuran O’nun sokakta bulduğu eşyaları biriktirmesi sonucu çöplüğe dönen evinde, komşularının şikayeti üzerine tahliye işlemi başlatılmıştı.
Önceki gün 2 kamyon dolusu çöp çıkarılan evde, bu sabah saatlerinden itibaren tahliye ve temizlik çalışmalarına devam edildi. Adrese gelen Efeler Belediyesi zabıta ve temizlik ekipleri, ev sahibi Nuran O’nun direnciyle karşılaştı. Ekipler, uzun çabalara rağmen içeriye giremeyince polis ekiplerinden destek istendi. Çöpe gelen polis ekipleri, ev sahibi kadını ikna etmek için uzun süre uğraş verdi.
uzun uğraşlar sonucu Nuran O., ikna edilince evdeki tahliye ve temizlik işlemlerine yeniden başlandı. Evin balkonundan kamyonlara doldurulan çöpler, mahalleden uzaklaştırıldı. Bir taraftan da evin boşlatılan kısımlarında temizlik çalışması yapıldı.
Çöp evdeki tahliye ve temizlik işlemlerinin tamamlanmasının ardından Efeler Belediyesi tarafından aileye yeni eşyalar temin edileceğini bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.