Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şantajcı konumuna sokanlar...

AK Parti Hükümeti ve AK Parti ile ilgili olumsuz iddialar ortaya atan çakma @fuatavni, son olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında asılsız paylaşımlarda bulundu.

İddialar tam bir deli saçması…

İddialarında hızını alamamış hatta işin nereye varacağını hesap edememiş olacak ki, adeta baltayı taşa vurmuş. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şantajcı suçlamasında bulunarak adeta sonunu hazırlamış.

Çünkü bu çakma hesaptan daha önce de yalan, iftira ve hakaret içeren iddialar ortaya atılmıştı. Kim olduğu belirsiz (!) çakma @fuatavni’nin hesabı inanıyorum ki, yargı tarafından en kısa sürede kapatılacaktır. İnsanların kişilik haklarına saldırdığı için çakma @fuatavni’nin sesi elbette ki kesilecektir. Fakat bu zat yasalardaki boşluktan faydalanarak yine hortlayacaktır. Çünkü arkasındaki ağababaları öyle istiyorlar. Onlar neyi emrederse o da yapacaktır.  

Hedefteki kişi Başkan Çerçioğlu olarak görülebilir ama hedef şaşmıştır. Kaş yapayım derken göz çıkarmışlardır. Bir ülkenin Cumhurbaşkanına şantajcı yaftası yapıştırılması ne demektir...

Ben işin bu boyutundayım.

Ruh sağlığının bozuk olduğunu düşündüğüm ve @fuatavni sahte ismini kullanan ne idüğü belirsiz kişi son yaygarasıyla haddini aşmıştır.Akıl sağlığından şüphe ettiğim bu şahsın iddiaları deli saçmasıdır.

Başkan Çerçioğlu iddiaları yalanladı. Yalanlamakla da kalmadı avukatı aracılığıyle suç duyurusunda bulundu. Ne Cumhurbaşkanı Erdoğan böyle yakışıksız bir yaklaşım sergileyecek karekterdedir ne de Başkan Çerçioğlu’nun geçmişinde kendisini zor duruma sokacak dosyaları vardır. İddia edildiği gibi yolsuzluk dosyaları olsaydı zaten tellal tutulur, Aydın İlini bir baştan bir başa dolaştırırlardı. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasa gerek. Başkan Çerçioğlu'nun AK Parti’ye geçmesi teklif edilmez, siyasi hayatı o anda bitirilirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan Çerçioğlu arasındaki görüşme nezaket sınırları içinde geçmiştir. Devlet protokolü gereği saygı çerçevesinde 15 dakika görüşşlerdir. Görüşmenin yapıldığı sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Hanım da o ortamda bulunmaktaydı. İddiaların deli saçması olduğunu savunmakta ne kadar haklıyım görüyor mususunuz! Koskoca Cumhurbaşkanı kalkacak bir hanımefendiye, bir belediye başkanına hem de eşi Emine hanımın yanında tehdit ve şantaj yapacak.

İddialar inanılacak gibi değil…

Bu görüşmeyle ilgili olarak Başkan Çerçioğlu ile sıcağı sıcağına telefonda görüşş ve açıklamasını Gerçek Gazetesi’nde yazmıştım. Aydın’ın sorunlarını görüşğünü söylemişti. O gün de görüşmeden rahatsız olan birileri bir bardak suda fırtınalar koparmaya çalışşlardı.

Anladık artık…

Organize işler bunlar…

Birileri start verdi ve yine düğmeye bastılar...

Başkan Çerçioğlu itibarsızlaştırılmalı!!!

Kapalı kapılar ardında yapılan bir görüşmeyi senaryolaştırarak, sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu görüşmede tabii ki siyasetçi, gazeteci ve işadamı var. Üçlü sac ayağını oluşturduktan sonra sıra geldi senaryoya.!

Senaryoya göre; Ne pahasına olursa olsun Başkan Çerçioğlu belediye başkanlığı koltuktan indirilecektir. Ortaya attıkları deli saçması iddiayı dikkate alacak bir Cumhuriyet  Savcısı ayarlanacaktır. O savcı da iddiaları ihbar kabul edecek ve operasyon başlayacaktır. Yargılama süreci başladığı anda soruşturmanın selameti açısından Başkan Çerçioğlu görevden uzaklaştırılacaktır. Bu kişilerin istedikleri yani Aydın’da belirsizlik ve kaos ortamı yaratılmış olacaktır. Gelişmeler sıcağı sıcağına yandaş gazetelere servis yapılacaktır. Mevcut yandaş gazeteciler yetersiz olabileceği için kendilerine yakınlaşmaya meyilli olan gazeteciler de kadroya dahil edilmek suretiyle top yekun saldırıya geçilecektir. Kendilerine muhalif, en etkili kalemlerin ise saf değiştirmeleri mutlaka sağlanacaktır. Başkan Çerçioğlu’nu çok sevdiği halkının gözünde itibarsızlaştırmak için ne gerekiyorsa yapılacaktır. (30 Mart yerel seçimlerinde denendiği gibi) Gerekirse eşi ve hatta çocukları da bu kavganın içine çekilmeye çalışılacaktır. Kullanılacak haberlerde aile unsuru olan fotoğraflar tercih edilecektir. Gelişmelerden Çerçioğlu ailesi rahatsız olacak ve aile meclisinden siyaseti noktalama kararı çıkması için her yol mübah görülecektir.

Operasyonun ilk ayağı bu şekilde planlanmıştır. Seçimle bükemedikleri bileği ali cengiz oyunları ile bükeceklerdir. Amaç siyaset arenasından uzaklaştırmak, silmektir.

Operasyonun ikinci ayağı ise Allah kerim…

Bu kişilerin öncelikleri Başkan Çerçioğlu gitsin de yerine kimin geleceği o kadar önemli değil. Kim gelirse gelsin, Başkan Çerçioğlu’nun halkın gözünde oluşan popüleritesi ve sempatikliği olmayacaktır. Böylece gelecek seçimlerde Aydın yine kazanılabilecektir.

Dahası da var ama bu kadar yeter sanırım…

Kim oldukları da biliniyor aslında bu kişilerin. Ama sahte isimlerin arkasına sığınıp, kimliklerini gizledikleri için isim vermek istemiyorum. Hukuki anlamda onların düştükleri duruma düşmeye gerek yok.

Asıl meselemizden sapmayalım. Asıl meselemiz neydi!!!

Çakma @fuatavni’nin iddiasına göre;  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Çerçioğlu’na AK Parti’ye geçmesi için şantaj yapmıştı…

AK Parti Aydın İl Başkanlığı mademki üç maymunları oynuyor, AK Parti Genel Merkezi’ni göreve çağırıyorum. Twitter ve Rota Haber isimli internet gazetesinde Fuat Avni rumuzuyla yazılar kaleme alan twitter fenomeni şahsın adına açılan sahte hesabın arkasında kimler var bulunsun. Sahte hesaptan dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı şantajcı durumuna sokanlar ortaya çıkarılsın. Yaptıkları yanlarına kalmasın. Yapılan araştırmada itham ve iftiraların yer aldığı hesabın sahte olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Kendim bizzat araştırdım. Fuat Avni’nin resmi yazılarını yayınlayan Rota Haber isimli internet gazetesinde böyle bir haber yok. Zaten Twitter üzerinden Fuat  Avni ile yapılan görüşmede, kendisinin öyle bir açıklamada bulunmadığını, kendisinin kaleminden ve orjinal hesabından böyle bir paylaşım yapılmadığı bilgisine de ulaşılmıştır.

 Aslında durum apaçık ortadadır…

Görüşme esnasında ‘Bizi içeri almadılar’ ifadesi ne demektir! Bu ifade suçluları ele vermektedir. Bu çirkin senaryonun ucu AK Partiye uzanmaktadır. Yaşananları tasvip etmediğini ve gelişmelerden çok rahatsız olduğunu bildiğim AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay kamuoyunu bilgilendirme yolunu neden seçmemektedir. 

Bu organizasyonda startı veren ve düğmeye basanların tespiti için hummalı bir çalışma içerisine girilmelidir. Yasal merciler ve bilişim uzmanlarından oluşturulacak ekiple sahte hesabı kim veya kimlerin yönettiği ortaya çıkarılmalıdır. Yukarıda da belirttiğim gibi bunun da yolu AK Parti Genel Merkezi’nden geçmektedir. Aydın halkı Cumhurbaşkanına şantajcı konumuna sokanların ve bu çirkin tezgahı tertipleyenlerin ortaya çıkmasını istiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanı Davutoğlu’nun da gerekli hassasiyeti göstererek, bu kişilerin tespiti için ilgili mercilere gerekli talimatları vereceklerine inanmak istiyorum.

Bir başka uyarım da, kişilerin yanlış kulvarlarda aranmaması yönünde olacaktır. Bu kişiler hedef şaşırtmaya çalışmaktadırlar. Paylaşımlarında paralel yapıya mensuplarmış gibi bir hava estirmektedirler. Bunlar ima ettikleri gibi, kesinlikle cemaatçi değiller. AK Parti düşmanı hiç değiller. Sadece sağ gösterip sol vurmaya çalışıyorlar. 

Yazımın başında da belirttiğim gibi, Başkan Çerçioğlu’nu hedef aldılar ama atıcı acemi olunca silah geri tepti. Silah hedefinişaşırdı ve hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hem de kendilerini vurdular. Hem de alınlarının ortasından.

Başkan Çerçioğlu çiğ yemediği için karnı da ağrımıyordur. Fakat birilerinin şimdiden karınları da başları da ağrımaya başladı bile. Bakalım bu işten nasıl sıyrılacaklar. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar