D-Marin Didim’de sahne alacaklar

D-Marin Didim’de sahne alacaklar

Murat Boz ve Gülşen 25 Ağustos’ta Didim’de



█ Gerçek Gazetesi
D-Marin Didim Marina"da ücretsiz gerçekleştirilen Yaz Konserleri"nin üçüncüsünde Murat Boz ve Gülşen Sahne alacak.
Marinacılık sektöründe Türkiye"nin en büyük yatırımlarından biri olarak 2009 yılında hizmete giren ve üçüncü faaliyet yılını da başarıyla geride bırakan D-Marin Didim Marina, Didim halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Yaz Konserleri"nin kapanışını Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Murat Boz ve Gülşen ile yapıyor. D-Marin Marinalar Grubu çatısı altında hizmet veren D-Marin Didim Marina, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Yaz Konserleri kapsamında Murat Boz ve Gülşen"e ev sahipliği yapıyor. 7 Temmuz"da Serdar Ortaç konseriyle start alan Yaz Konserleri, 25 Ağustos tarihinde yapılacak Murat Boz ve Gülşen konserleriyle son bulacak. Marinanın büyük çekek alanında kurulacak sahnede sevenleriyle buluşacak olan Murat Boz ve Gülşen, sevilen şarkılarını bu kez Didim ve çevre halkı için seslendirecek.
7 Temmuz tarihinde Serdar Ortaç konseriyle başlayan D-Marin Didim Yaz Konserleri"nin ikincisi, 25 Ağustos Cumartesi günü Murat Boz ve Gülşen konserleriyle olacak. Sevilen şarkıcılar ilk kez verecekleri marina konserinde; beğenilen parçalarını bu kez de Didim ve çevre halkı için seslendirecek. D-Marin Didim Marina"da sevenleriyle buluşacak olan Murat Boz ve Gülşen, repertuvarlarındaki sürpriz parçalarla da müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşatacaklar.
Kapı açılış saati 19:00 olan etkinlikte, DJ performansı ardından sahne alacak Murat Boz ve Gülşen konserlerine katılım ücretsiz olacak.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.