D-MARİN Didim’e ilk yılında mavi bayrak

D-MARİN Didim’e ilk yılında mavi bayrak

D-MARİN Didim’e ilk yılında mavi bayrak


Gerçek Gazetesi
D-Marin Didim, henüz ilk yılında en prestijli uluslararası marinacılık ödüllerinden birinin sahibi oldu.
Geçtiğimiz yıl marinacılık sektöründe Türkiye"nin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete giren D-Marin Didim, birinci faaliyet yılını başarıyla tamamladığı şu günlerde uluslararası marinacılık arenasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen “Mavi Bayrak” ödülünü almaya hak kazandı.
D-Marin Didim marina, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından yapılan deniz temizliği başta olmak üzere, güvenlikten iletişim olanaklarına kadar oldukça kapsamlı denetimler sonucunda verilen Mavi Bayrak"ı ilk yılında alarak, bu alanda ödülü en kısa sürede alan marina oldu.
Turizm sektöründe derinleşme ve genişleme stratejisi çerçevesinde marinacılık alanındaki yatırımlarına hız veren Doğuş Grubu"nun geçtiğimiz yıl Mayıs ayında hizmete açtığı D-Marin Didim, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından verilen Mavi Bayrak ödülünü almaya hak kazandı.
D-Marin Turgutreis Marina ile marinacılık sektörüne adım atan Doğuş Grubu"nun Türkiye"de hizmete açtığı ikinci marina olan D-Marin Didim henüz ilk yılında, kapsamlı ve detaylı kriterleriyle tanınan Mavi Bayrak ödülüne layık görüldü. Deniz temizliği, güvenlik önlemleri, iletişim olanakları başta olmak üzere birçok farklı alanda uzun bir denetime tabi tutulan Marina, Türkiye"de Mavi Bayrak sahibi 14 marinanın en genci unvanına sahip.
Coğrafi konumu nedeniyle Bodrum Yarımadası"nın popüler yerleşim yerleri olan Türkbükü"ne 12 mil, Yalıkavak"a 14 mil, Turgutreis"e 20 mil uzaklıkta olan D-Marin Didim marina, Leros, Patmos, Samos, Kalimnos adalarına 15–25 deniz mili kadar deniz mesafesinde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.