DELEGELERİN HEDEFİNDEKİ İSİM METİN YAVUZ

DELEGELERİN HEDEFİNDEKİ İSİM METİN YAVUZ

Aydın'ın Söke ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kongresi gerçekleştirildi. Bugün gerçekleştirilen kongrede ikinci bir listenin çıkması salonda gerginliğe neden oldu.

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un yazlık komşusu mevcut başkan Sibel Menderes'in karşısına çıkmaya hazırlanan Muharrem Pınar'ın listesi kongrede aday olarak kabul edilmedi.

Gerçek Gazetesi

Söke AK Parti'de milletvekili Metin Yavuz'a karşı tepkili olanların da yeraldığı bir gup partili seslerini yükseltti. Ak Partili delegeler basın mensuplarının bulduğu bölüme gelerek; “Demokrasi şölenimiz maalesef katliama dönüştü. Kardeşlerinin bağlantılarından dolayı geçmişte Ak davaya düşman olanlar bugün burada hepimizin hakkını yediler. Biz demokrasi için yola çıktık, Ak dava için yola çıktık. Yolumuzdan dönmeyiz. Biz reisçiyiz ve hiç yolumuzdan sapmadık. 18 sene oldu bu böyle. Ne sümüklü şarlatanın arkasına takıldık, ne davamızı sattık. Reisimiz için canımız feda ama bu terbiyesizliği Partimize yaşatanlarla mücadelemiz devam edecek.” şeklinde tepki göstediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.