Demba Ba dünyaya Kur'an-ı Kerim ayetiyle mesaj verdi

Demba Ba dünyaya Kur'an-ı Kerim ayetiyle mesaj verdi

Beşiktaşlı golcü, twitter'dan yayınladığı şifreyle rakamların işaret ettiği Saff Suresi'nin 8'inci ayeti ile "Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacak" mesajını verdi.

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü Müslüman golcüsü Demba Ba, Twitter'dan yayınladığı şifre ile dikkatleri üzerine çekti. Peygamberimize hakaret eden Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırıdan sonra Müslümanların hedef yapılmasına karşı gelen Ba, rakamlar ile işaret ettiği Saff Suresi'nin 8'inci ayeti ile "Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacak" mesajını verdi.

İSLAM KARŞITI SÖYLEMLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Beşiktaş'ın Fransa doğumlu Senegalli golcüsü Demba Ba Twitter hesabından yayınladığı şifre ile gündem oldu. Paris'te Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırıdan sonra İslam karşıtı söylemlere savaş açan ve Fransızlardan gelen "Hepimiz Charlie'yiz" yazılı tişörtü giymeyi reddeden Demba Ba, bugün ise Twitter'dan şifreli bir mesaj paylaştı. Bu şifre ise Kuran-ı Kerim'den bir suresini ve ayeti işaret ediyor.

"KAFİRLER İSTEMESE DE ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAK"

Demba Ba 61:8 paylaşımı ile Kuran-ı Kerim'in 61'inci suresi olan Saff Suresi ve 8 ayetine gönderme yaptı. O ayetin Elmalı Hamdi Yazır'daki meali ise şu şekilde: "İstiyorlar ki Allahın nûrunu ağızlarıyla söndürsünler, Allah ise nûrunu tamamlayacaktır, isterse kâfirler hoşlanmasınlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.