DEMİRÇAY-AVCILAR YOLUNA 2. KAT ASFALT KAPLAMASI YAPILIYOR

DEMİRÇAY-AVCILAR YOLUNA 2. KAT ASFALT KAPLAMASI YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi, Yol Şube ekipleri, geçtiğimiz dönemde Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu tarafından açılan Demirçay-Avcılar arasındaki bağlantı yolunun 2. kat asfalt kaplamasını yapıyor.

Demirçay-Avcılar yolu 2013-2014 yılları arasında Aydın İl Özel İdaresi tarafından açılmış, 2013 yılında çıkan Büyükşehir Yasasına göre Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmişti.

haber-foto---1.jpg

O dönem de vatandaşların 70 yıldır yaya yolu olarak kullandığı ve ham olan Demirçay-Avcılar yolu Başkan Özlem Çerçioğlu tarafından kısa sürede altyapısı düzeltilerek asfaltlanmıştı.

haber-foto---2.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Yol Şube Ekipleri, bu süre zarfında çeşitli deformasyona uğrayan yolda tekrar düzeltme yaparak 2. kat asfalt kaplamasını yapıyor.

haber-foto---3.jpg

DEMİRÇAY MUHTARI ALTIN:"ÖZLEM BAŞKANA 1 DEĞİL 1000 KERE TEŞEKKÜRLER"
Demirçay Muhtarı Mustafa Altın, yol yapılmadan önce 20-25 kilometrelik yolu yürüyerek gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, "Bu yol vatandaşlarımız için çok çok önemli bir yol.  Allah Özlem Başkandan razı olsun. Bu yolu bizlere kazandırdı.  Özlem Başkan bu yolu yapmadan önce Demirçay-Avcılar arası 20 km idi. Şimdi ise 5-6 km. Geçtiğimiz günlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi Bürokratlarını köyümüzde ağırlamıştık. Orada ki taleplerimizden biriydi. 2. Kat asfalt yapılmasını istedik onu da yapıyorlar. Bize de  teşekkür etmek düşüyor. Özlem Başkana 1 değil 1000 kere teşekkür ediyorum. Biz kendisinden çok memnunuz. Ne istersek hepsi anında oluyor. Kendi adıma ve Demirçay Mahallesi adına başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederim” dedi.

haber-foto---4.jpg

AVCILAR MUHTARI KURU:"ÖZLEM BAŞKAN OLACAK DERSE O İŞ OLUR"
Avcılar Muhtarı Mehmet Kuru ise yol ile ilgili olarak şöyle konuştu; " Özlem Başkanımızdan Allah 1000 kere  razı olsun diyoruz köylüler olarak hepimiz. Yolumuz çok güzel oluyor. Bu yol sayesinde Demirçay- Çavdar her yer bize çok yakın artık. Birbirimizle daha sık görüşür olduk. Ulaşımımız çok rahatladı. Ambulans artık 5 dakikada ulaşıyor köyümüze. Biz bu yoldan çok memnunuz. Daha önce Özlem Başkan açtı şimdi 2. kat asfalt atıyor sağ olsun çok teşekkür ederiz. Özlem başkan olacak derse o iş olur. Hiç sıkıntı yok." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.