DEMİRCİ YALNIZLARI OYNUYOR

DEMİRCİ YALNIZLARI OYNUYOR

İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İl Başkanı Süleyman Demirci’nin açıklamasından sonra yaşanan gerilimi yorumladılar.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Demirci’nin açıklamalarını doğru bulmadığını belirtti. Yaşananları değerlendiren İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise; Demirci’nin ifadelerini “talihsizlik” olarak nitelendirdi. 

UYGUN BULMUYORUM
İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Millet İttifakı’nın oluşturulmasında büyük emekler verildiğini hatırlattı. Nazilli ve Aydın’da güzel işler yapıldığını belirten Başkan Özcan, “Nazilli hilaftan, kavgadan ve ayrılıktan fayda görmedi. Bilâkis hep zarar gördük. İttifakın çatırdadığı veya bir sıkıntı olduğu yönünde bir bilgiye ve düşünceye sahip değilim. İttifaktan Nazilli olarak fayda sağlıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür ediyorum” dedi.


"TALİHSİZLİK"
Yaşananları değerlendiren İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise; Demirci’nin ifadelerini “talihsizlik” olarak yorumladı. Millet İttifakı’nda bir sıkıntı olmadığını söyleyen Aytekin Kaya, “Bir sorunumuz yok ama talihsiz açıklama yapılmış. Bunun cevabını da biz verdik. İttifakta sıkıntımız yok. Çok iyi gidiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.