DEMİRCİ YİNE ÇARK ETTİ

DEMİRCİ YİNE ÇARK ETTİ

İyi Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci bir kez daha tepkilerin odağına yerleşti.

İsrail'in insanlık dışı eylemlerini görmezden gelen ve Filistin'e destek vermek için eylem yapanları eleştiren Demirci, tepkiler üzerine sosyal medya hesabından  yaptığı paylaşımını kaldırdı. 

Türk halkının Filistin'e verdiği desteğe karşı olumsuz yaklaşımıyla vicdanını tatile gönderdiği izlenimi yaratan Demirci'nin geri vites yaparak paylaşımını silmesi tutarsızlık olarak değerlendirildi.

Bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da yanlış yaptığı görüldü ve Genel Merkezden uyarı almış olabileceği gündeme geldi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de sosyal medya paylaşımlarıyla tepki gösterdiği İsrail zulmü konusunda Demirci'nin farklı düşüncesi sonrasında izlediği tavır parti tabanının hoşuna gitmedi.

Akşener ile karşı karşıya kaldığını anladığı için de tornistan yaptı. Aydın'da tüm partiler Filistin'in yanında yer aldı ama Demirci paylaşımıyla İsrail yanlısı bir tavır sergiledi. Parti politikalarını takip edemediği için Genel Başkan ile karşı karşıya geldi.

Zıt görüşlerini dile getirerek adeta Genel Merkeze meydan okudu. Aydın Milletvekili Aydın Sezgin'e de posta koyduğu bilinen Demirci'nin son diklenmesi Akşener'e yönelik oldu ama çabuk çark etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.