DEMİRCİ’YE DİSİPLİN YOLU GÖRÜNDÜ

DEMİRCİ’YE DİSİPLİN YOLU GÖRÜNDÜ

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, son günlerde İYİ Parti ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu arasında gerginlik olduğu iddialarını yalanladı.

Özlem Çerçioğlu üzerinden ittifaka zarar verilmeye çalışıldığını ifade eden Sezgin, İYİ Parti olarak duruşlarının net olduğunu söyledi.

BU TÜR KONUŞMALARI TASVİP ETMİYORUM”

İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Demirci’nin gazeteye verdiği mülakatın Millet İttifakı’na zarar verecek ifadeler sergilemesinin yanlış olduğunu vurgulayan Aydın Adnan Sezgin; “Biz Millet İttifakı’na önem arz ediyoruz. Millet İttifakı’nın da Aydın'da ciddi bir zemini olduğunu kanaatindeyiz. Bu tür bir zeminin zedelenmesini tasvip etmiyorum. Herkes Millet İttifakı’ndan vatandaşın beklentilerini uygun şekilde özenle Millet İttifakı’na bakmalı, yaklaşmalı diye düşünüyorum” 

DEMİRCİ’YE DİSİPLİN YOLU GÖRÜNDÜ

İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Demirci’nin açıklamalarını değerlendiren konunun Genel Merkez düzeyinde görüşüldüğünü belirten  Sezgin, “Demirci’ye Disiplin yolu görünüyor mu?” sorusuna ise; “Bu konu Genel Merkezin kararına bağlı bir şey. Burada ucu Millet İttifakı’na dokunan bir konu olduğu için genel merkez de bu sizin söylediğiniz iklimi değerlendirmeye tabi tutacaktır.” yanıtını vererek İYİ Parti Genel Merkezi’nde Demirci için özel bir toplantı olacağının imasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.