Demirezer ve Toyran’dan Sökespor’a tam destek

Demirezer ve Toyran’dan Sökespor’a tam destek

Demirezer ve Toyran’dan Sökespor’a tam destek


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Geçtiğimiz hafta Cuma günü gerçekleşen olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Kemal Sayın ve yönetim kurulu üyeleri, Söke İlçe kaymakamı Mehmet Demirezer ve Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ı ziyaret etti.
Ahmet Cumhur Sakız"ın Erdek"te bulunması nedeniyle katılamadığı ziyaretlerde, tüm yönetim kurulu üyeleri tam kadro hazır bulundu.
Kaymakam Demirezer ve Belediye Başkanı Süleyman Toyran, kırmızı lacivertlilerin yeni yönetimine başarılar dileyip, bu sezon Super Amatör Lig"te şampiyonluk ipini göğüsleyerek BAL Ligi"ne ve arkasından 3. Lig"e çıkmayı hedefleyen Sökespor"a destek sözü verdiler.
“HEDEF PROFESYONEL
LİGE ÇIKABİLMEK”
Genel kurul sonrasında Sökespor"a camianın ve kulübe gönül verenlerin sağladığı desteklerin kendilerine ciddi bir güç verdiğinin altını çizen Sökespor Kulüp Başkanı Kemal Sayın, Belediye Başkanı Süleyman Toyran"a kongre sürecinde yaklaşımları ve destekleri nedeniyle teşekkür etti.
Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ı ziyaret eden Sökespor"lu yöneticiler, kulüp tesislerin fiziki olarak çok kötü durumda olduğunu söyleyerek bakımdan geçirilmesi gerektiğini dile getirdiler.
Eski yıllarda profesyonel ligde yöneticilik yaptığı dönemlere kıyasla şu anda daha iyi bir atmosfer yaşadıklarını belirten kulüp Başkanı Sayın; “Hedefimiz öncelikle BAL Ligi"nde şampiyonluk ipini göğüsleyerek profesyonel lige yükselebilmek. Biz bu sezondan daha çok gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig"te şampiyonluğu yakalayabilecek bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.
Sökespor"un yakaladığı rüzgar ile bu sezon mücadele edecek oldukları Super Amatör Lig"te başarısız olma lükslerinin söz konusu olmadığını da vurgulayan Sayın, teknik direktör sorunlarını Sökespor"un eski futbolcuları Tevfik Atatekin ile çözdüklerini belirterek, transfer çalışmaları ile ilgili olarak Başkan Toyran"a bilgi verdi.
“İDARİ BİNA YAĞCILAR PASAJI"NA TAŞINACAK”
Başkan Toyran"a gerçekleştirdikleri ziyarette, yöneticiler Sökespor idari binasının Cumhuriyet Mahallesi"ndeki tesisler ile aynı binada olmasının sorun yarattığını dile getirdiler. İlçe merkezinde bir idari binanın hizmete girmesinin önemine dikkat çeken kulüp yöneticileri, Yağcılar Pasajında uygun büro arayışı başlatacak olduklarını belirttiler.
“BAŞKAN TOYRAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL"DA ISRARCI”
Sökespor yöneticilerinin kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Toyran, yeni yöneticilere görevlerinde başarılar dileyerek Genel Kurul"daki sarfettiği sözlerini yineledi. Daha fazla kongre üyesi ve daha çok yönetim kurulu üyesi ile Sökespor"un daha güçlü olarak yönetilmesi isteğini bir kez daha dile getiren Toyran, en geç üç ay içerisinde olağanüstü genel kurula gidilmesini istedi.
DEMİREZER"DEN ÇÖZÜM İSTEDİLER
Başkan Toyran"a gerçekleşen ziyaretten sonra İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer"i de makamında ziyaret eden Sökespor yönetim kurulu üyeleri bir takım çözülmesi gereken sıkıntılarını dile getirek çözüm ve destek istediler.
Kulübün yaklaşık 150 bin TL"ye yakın borcunun kolaylıkla ödenebilecek bir meblağ olduğunu belirten kulüp yöneticileri, Kaymakam Demirezer"den bir takım istekler de bulundular. Kaymakam Demirezer"e otoparkta bankomatlı sisteme geçeceklerini belirten kulüp yöneticileri bu konuda yardımcı olunmasını, Söke Şehir Stadı"ndaki tribünlerin ve tesisinin komple bakımdan geçerek saha çimlenmesinin yapılmasını isteyerek çözüm için söz aldılar.
Kulüp yöneticilerini dinleyen ve Sökespor"un borcu ile ihtiyaçlarının sadece bağışlarla karşılanamayacağının altını çizen Kaymakam Demirezer, söz konusu sorunların da yazılı olarak kendisine iletilmesi halinde gerekli işlemlerin yapılacağını kaydetti. Başarı çıtasını daha yukarlara çıkarmak için mutlaka kalıcı gelir kaynakları bulunmasının önemine de dikkat çeken Demirezer, üzerine düşen konularda gerekli desteği sağlama sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.